Griya Santrian

Griya Santrian

Charmerende resort direkte ved Sanur stranden

Griya Santrian

Griya Santrian er et flot, hyggeligt og charmerende resort beliggende direkte ved Sanur stranden, og ligger dejligt centralt i forhold til Sanurs mange butikker, restauranter og markeder.

Som et af de oprindelige familieejede hoteller i Sanur har dette resort i over 30 år bevaret den unikke balinesiske stil og tradition for høj personlig service. Et unikt og utroligt dejligt resort som både er tidssvarende og moderne og med en dejlig atmosfære, tropisk charme, og et meget professionelt og servicemindet personale.

De 169 værelser er store og indrettet i moderne, balinesisk stil og placeret rundt i den flotte have. Alle værelser er udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. og de har alle enten balkon eller terrasse.

Resortet har 3 dejlige swimmingpool placeret rundt på det store område. Den største swimmingpool er beliggende tæt ved stranden og restauranterne har også pool bar.

Resortet har 2 restauranter, Beach Wantilan beliggende med udsigt over stranden og vandet tilbyder et stort udvalg af europæiske og balinesiske specialiteter og det er også her morgenmaden serveres. Restauranten Griya Beach Corner serverer et bredt udvalg af italienske, japanske og asiatiske specialretter.

Resortets dejlige spacenter Rama Sita Spa, tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og mange former for massage. Resortet tilbyder også yoga, madlavningskursus, blomsterbinding, træudskæring m.m. og deres tourdesk formidler også udlejning af kanoudstyr ligesom de også arrangere div. vandsports aktiviteter og udflugter i området. Der er fri Internet på hele området.