Swiss-Belresort Watu Jimbar

Swiss-Belresort Watu Jimbar

Stilfuld og moderne Resort, centralt billigende

Swiss-Belresort Watu Jimbar

Swiss-Belresort Watu jimbar er et stilfuld og moderne resort beliggende meget centralt i Sanur og kun ca. 300 meter fra stranden. Et meget stort og moderne resort med balinesiske præg og som har alle de faciliteter man forventer af et moderne resort.

Alle værelser er smukt og moderne indrettet og har enten egen terrasse eller balkon. Værelserne med terrasse har udsigt til hotellets store Lagoon pool og værelserne med balkon har privat jacuzzi på balkonen. De er alle udstyrede med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og kaffe/te faciliteter m.m.

Resortet har en store og dejligt Lagoon pool, børnepool, pool bar og solsenge omkring det store pool område. Deres internationale restaurant tilbyder et stort udvalg af europæiske og balinesiske specialiteter. Et meget populært resort for familier.

Resortet ligger utroligt centralt placeret i forhold til Sanurs store udvalg af restauranter, butikker og barer og tilbyder også fitnesscenter, spacenter, loungebar m.m.

Resortet har deres egen Beach Club på stranden (gåafstand ca. 500 meter fra hotellet), hvor der også findes et stort udvalg af restauranter, vandsports aktiviteter m.m. Hotellets reception og udflugtsskranke hjælper gerne med at arrangere transporter, udflugter m.m. Hotellet har fri Internet.