The 101 Bali Oasis Sanur

The 101 Bali Oasis Sanur

Flot ”city hotel” centralt placeret midt i Sanur

The 101 Bali Oasis Sanur

The 101 Bali Oasis Sanur hed tidligere Oasis Lagoon Sanur. Hotellet er et stort og flot ”city hotel” centralt placeret i hjertet af Sanur og kun ca. 600 meter fra stranden, hvor hotellet har deres egen Beach Club. Hotellet har mange familieværelser og egner sig derfor godt til børnefamilier, der ønsker at bo centralt.

Hotellet er opført i moderne arkitektonisk stil, kombineret med klassisk og moderne balinesisk arkitektur. Navnet kommer fra den store lagunepool (med børnepool) der snor sig mellem de høje bygninger.

Hotellet har lidt over 120 værelser som alle er store, lyse og indrettet i moderne balinesisk stil. De har alle enten balkon eller terrasse og er udstyrede med aircondition, TV, sikkerhedsboks, minibar samt kaffe/te faciliteter m.m.

Hotellet har fitness faciliteter og et spacenter som tilbyder en bred vifte af behandlinger. Deres restaurant som ligger helt ud til hovedgaden serverer et stort udvalg af vestlige og asiatiske specialiteter.

Hotellet tilbyder transport til deres hyggelige Beach Club på stranden, hvor der også findes et meget stort udvalg af restauranter, vandsports aktiviteter m.m. Hotellets reception hjælper også gerne med at arrangere madlavnings kursus, cykel udlejning, vandsports aktiviteter, udflugter m.m. Hotellet har fri Internet.