Puri Wirata Amed

Puri Wirata Amed

Direkte på den fredelige kyst ved Amed

Puri Wirata Amed

Puri Wirata Dive Resort and Spa er beliggende direkte på den fredelige kyst ved Amed og med bjerge på den anden side, bla. Balis højeste bjerg Mount Agung. Her kan I følge med I de lokale fiskers dagligdag og falde i søvn til lyden fra bølgerne.

Alle resortets værelser har havudsigt, terrasse eller balkon og er udstyret med aircondition, telefon, minibar, sikkerhedsboks m.m. Resortet har 2 swimmingpools, hvorfra udsigten over havet kan nydes med en eksotisk cocktail, og deres spacenter tilbyder et stort udvalg af massage behandlinger.

Resortets restaurant tilbyder et stort udvalg af indonesiske og vestlige retter som produceres af lokale friske råvarer. Aftens menu kan derfor være bestemt af dagens fangst. Resortet har et stort dykkercenter og tilbyder alt inden for dykning- og snorkelture. Deres tourdesk arrangere gerne sejl- og fisketure eller udflugter til de mange seværdigheder i området.

Omkring resortet findes afsondrede bugter, storslået udsigt, små landsbyer og ikke så mange turister som mange andre byer på Bali. Resortet er ideelt for gæster som ønsker at snorkle og dykke da der kun få meter fra kysten findes smukke koralrev med et utroligt dyreliv. Der er ikke sandstrand ved resortet.

I Tulamben ca. 20 km. nord for resortet ligger det berømte dykkersite USS Liberty. Der er fri Internet på arealerne omkring poolen og restauranten.