Puri Bagus Candidasa

Puri Bagus Candidasa

Smukke bungalows og en frodig have

Puri Bagus Candidasa

For at nå Puri Bagus kører man fra Candidasa ca. 1 km gennem en frodig plantage og ender ved den sorte, glinsende strand.

Dette hyggelige førsteklasses resort består af 48 smukke bungalows omgivet af en frodig og farverig have med en stor og indbydende swimmingpool ned til vandet.

Alle bungalows har aircondition, TV, telefon, minibar, kaffe/te faciliteter, et charmerende badeværelse samt terrasse. Resortets restaurant tilbyder et stort udvalg af indonesiske og vestlige retter og har en fantastisk udsigt.

Resortet har et flot spacenter som tilbyder et stort udvalg af behandlinger og deres dykkercenter tilbyder alt indenfor dykning, snorkling og sejlture m.m.

Når det orange aftenlys sænker sig over resortets nabo, det lille fiskerleje, kan det varmt anbefales at sidde i baren og iagttage hjemvendte fiskere, når de kommer ind i deres farverige både med dagens fangst.

Resortet ligger 5 min. kørsel fra byen, stedet tilbyder 2 daglige ture til byen. Hotellet har et stort udvalg af aktiviteter og tilbyder også mange ture og dagsudflugter i området nord for Candidasa. Hotellet tilbyder fri Internet. Stranden foran hotellet er ikke velegnet til at bade fra, men der er god strand ca. 30 meter fra hotellet.