Mimpi Resort Tulamben

Mimpi Resort Tulamben

Dejlig, fredfyldt og skøn natur

Mimpi Resort Tulamben

Mimpi Resort Tulamben ligger helt ud til vandet og ved foden af Balis højeste bjerg Mount Agung, i den lille fiskerby Tulamben. Et dejligt og fredfyldt resort med en afslappende atmosfære placeret midt i den skønneste natur.

Alle værelser ligger smukt i den frodige og tropiske have med store kokospalmer. Alle værelser er udstyret med aircondition, telefon, minibar, sikkerhedsboks m.m. Badeværelserne er halvåbne og med lille have. Deluxe og Ocean View Cottages har desuden egen gazebo (havepavillon) og TV.

Resortet har en dejlig swimmingpool beliggende direkte ned til stranden. Her kan I nyde brisen fra havet og de smukke solopgange om morgenen. Restauranten ligger med udsigt over bugten og tilbyder et varieret udvalg af vestlige og asiatiske retter.

Resortets spa & wellness faciliteter tilbyder alle former for behandling og de tilbyder også yoga. Deres store dykkercenter tilbyder alt inden for dykning- og snorkelture og deres tourdesk hjælper gerne med at arrangere udflugter og oplevelser i området.

Resortet ligger meget tæt på et af de mest populære dykkersteder på Bali, vraget af USS Liberty. Vraget ligger lige ud for kysten, og er dækket af bløde koraller og hjemsted for rigtig mange rev fisk.

Ved resortet ligger templet Pura Batu Kelebit og kun 30 minutters kørsel derfra ligger det smukke vandpalads Tirta Gangga. Resortet tilbyder fri Internet.