Warung Coco Resorts ***

  Warung Coco Resort er beliggende kun 30 minutters gang fra Crystal Bay Beach, som er øens mest populære badestrand. Resortet åbnede i sommeren 2015 og alt fremtræder utroligt flot.

  Et perfekt sted for dem som ønsker et lille og romantisk resort, eller et lille hideaway, hvor man kan komme væk fra det hektiske tempo i hverdagen, og bare slappe af og opleve ægte fred og ro.

  De 11 charmerende Lumbung hytter er inspireret af et traditionelt indonesisk rishus ”Lumbung”. De er store, flotte og dekorativt indrettet med håndskårne teakmøbler. De er udstyret med aircondition, TV, DVD-afspiller, minibar, m.m. og et dejligt badeværelse med bruser.

  Alle hytter har terrasse og er smukt placeret i den tropiske have og omkring den store og flotte swimmingpool. Resortes flotte restaurant serverer friske fisk og skaldyrs retter samt indonesiske og vestlige retter.

  Warung Coco Resort er et lille og stille retræte, hvor alle sanser kan blive forkælet.

  Resortet tilbyder sightseeingture på Penida og der er også mulighed for at leje en bil eller scooter så I kan tage på opdagelse på egen hånd. Der er fri Internet omkring poolen.  Læs mere om øen Nusa Penida.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL