Seværdigheder på Nusa Penida

Seværdigheder på Nusa Penida

Nusa Penida - interessante og vigtige hinduistiske templer

Seværdigheder på Nusa Penida

Nusa Penida har flere interessante og vigtige hinduistiske templer.

Pura Goa Giri Putri: (Karangsari Cave) Store kalkstensgrotter på østkysten med et meget unikt tempel som har en stor religiøs og kulturel betydning for befolkningen på Bali og som er et af de vigtigste hinduistiske templer. For at komme til grotten skal man gå ca. 100 trin før man kommer til den smalle passage der fører til den enorm grotte, et meget unikt sted. Goa betyder grotte, Giri betyder bjerge og Putri betyder prinsesse.

Pura Penataran Ped: På den nordlige del af øen ligger dette yderst vigtigt tempel for alle balinesiske hinduer. Mange gør en årlig pilgrimsfærd til dette sted for at bede for beskyttelse mod sygdom og død.

Pura Puncak Mundi: Templet er beliggende næsten midt på øen og på Nusa Penidas højeste punkt (521 meter) og herfra er der en fantastisk udsigt.

Pura Batu Medahu og Pura Batu Kuning: To interessante og fantastisk placeret templer på østkysten.

Utæmmet natur.

Atuh Beach: Høje hvide kalksten klipper og et af ​​de bedste udsigtspunkter på den sydøstlige del af øen. Herfra har I en enestående udsigt og kan samtidig opleve hvordan naturens elementer har skåret en kæmpe mur på kysten og samtidig nyde udsigten til Lombok.

Kelingking Beach / Pasih Wug: Stedet kaldes også ”broken beach” og er beliggende på den vestlige side. Det er svært at tro at det udelukkende er naturens elementer der gennem årene har formet dette fantastiske landskab. De unikke scener og den betagende udsigt kan imponere selv de mest garvede rejsende.

Sydkysten: Hele sydkysten på Nusa Penida har spektakulær høje hvide kalkstensklipper, der kan tage pusten fra de fleste.

Crystal Bay: Dejlig hvid sandstrand og et fantastisk sted for en picnic. Dejligt klart vand og perfekt for snorkling. Beliggende på den nordvestlige del af øen.

Temeling Forest: Beliggende på den sydlige del af vestkysten, her findes en lille sø ”svømme hul”, meget tæt på stranden. Søen er dannet af en naturlig kilde fra bjergene. Vandet strømmer ned fra en lille sø lidt højre oppe som også er et lille tempel. Her fylder de lokale deres flasker med det hellige vand. Gå man ned på stranden vil man se mange små udspring fra klipperne.

Sebuluh Waterfall: Kaldes også Seganing vandfaldet, et meget imponerende vandfald beliggende på den sydøstlige del af øen, tæt på Temling skoven og Banah Beach.

De fleste hoteller har tilknyttet guide eller bilservice og tilbyder ture rundt på øen.