Tonys Villas & Resort

Tonys Villas & Resort

Tæt på butiks- og restaurantkvarteret i Seminyak

Tonys Villas & Resort

Tonys Villas & Resort ligger i den ”lille og rolige landsby” Kerobokan, (lige nordvest for Seminyak) blot 650 meter fra Petitenget stranden, tæt på butiks- og restaurantkvarteret i Seminyak og den berømte restaurant Potato Head.

Tonys Villaer ligger midt i en tropisk og frodig have og her fornemmer man rigtig roen og romantikken. I 2017 åbnede deres nye afdeling hvor der er 40 værelser. Værelserne på 1. sal har udsigt til poolen og værelserne i stueplan har direkte adgang til den store pool i midten af resortet.

Samtlige villaer er opført i balinesisk stil og alle villaer og værelser har alle egen terrasse eller balkon. De er alle moderne indrettet og har alle bekvemmeligheder som f.eks. aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, minibar samt kaffe/te faciliteter m.m.

Resortet har 2 pool områder og 2 dejlige restaurant der serverer et bredt udvalg af lokale og internationale retter. Resortets spacenter tilbyder en bred vifte af behandlinger og deres udflugtsskranke hjælper gerne med ture i området eller biludlejning m.m. Resortet tilbyder fri kørsel til stranden og fri Internet. Legian ligger kun ca. 15 minutters gang fra Tonys Villa.