Legian Beach Hotel

Legian Beach Hotel

Dejlig oase, direkte ved Legians hvide sandstrand

Legian Beach Hotel

Dette 4-stjernede hotel ligger direkte på den hvide Legian sandstrand. Hotellet tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter og er velegnet for både familier og par. På balinesisk betyder “legian” noget dejligt og behageligt til sanserne og personalet gør også alt for at I får et dejligt ophold i denne oase, midt i det pulserende Legian område.

Hotellets har mere end 200 værelser og hytter som alle er flotte og stilfuldt indrettet og beliggende i en stor og tropisk have med duftende blomster og mange palmer. Alle værelser har privat balkon eller terrasse, aircondition, TV, telefon, kaffe/te faciliteter og minibar m.m.

Hotellet har 2 store swimmingpools hvorfra I kan nyde havudsigten eller en kold drink i poolbaren. Bagefter er der mulighed for en afslappende massage i hotellets meget flotte spa Journey Usada.

På hotellet findes der mange spisesteder og barer som serverer et meget bredt udvalg af bla. indonesiske, europæiske, italienske og japanske retter. Flere af dem med udsigt over havet. Der er også mulighed for at nyde en let anretning og loungemusik på Ole Ocean View Patio ved poolen.

Legian Beach Hotel ligger tæt på Kuta og Seminyak og tæt på mange af de berømte spisesteder i Legian samt kunstmarked Ku De Ta. Hotellet tilbyder et stort udvalg af vandsports aktiviteter som bla. surfing dykning m.m. og de har egen livredder på stranden. Legian Beach er et utroligt flot og veldrevet hotel og med meget høj service. Der er fri Internet på hotellet.