Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort

Dejligt resort direkte ved Tanjung Benoa stranden

Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort er beliggende direkte ved stranden på Tanjung Benoa, ca. 3 km. nord for det eksklusive område Nusa Dua. Dette utrolige dejlige sted egner sig både til familier og par som ønsker dejlige omgivelser og faciliteter.

Resortet har 80 meget flotte og stilfulde værelser alle indrettet i moderne balinesisk stil. De har alle terrasse eller balkon og de er udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m.

Resortet har en meget stor swimmingpool med poolbar, der er beach club og de 2 restauranter serverer et meget stort udvalg af balinesiske og europæiske specialiteter. Rundt om swimmingpoolen og på strandområdet findes både liggestole og mange hyggelige pudearrangementer, hvorfra udsigten og solen kan nydes.

På resortet ligger Sunaina Spa, et sort og meget flot spacenter som tilbyder alle former for behandlinger, samt massage ved stranden. Resortet tilbyder hver eftermiddag fri kaffe og kage, snack og forfriskninger og personalet hjælper gerne med at arrangere f.eks. vandsports aktiviteter og udflugter i området ligesom de også arrangerer yoga og madlavningskurser.

I området omkring hotellet ligger der mange restauranter, butikker m.m. og fra Nusa Dua´s centrum kører der flere gange dagligt shuttle busser til områderne på Tanjung Benoa. På stranden foran hotellet er der en del vandsports aktiviteter. Der er fri Internet på hele området.