Bali Tropic Resort & Spa ****

  Bali Tropic Resort & Spa er beliggende direkte ved stranden på Tanjung Benoa, ca. 1 km. nord for det eksklusive område Nusa Dua.

  Dette store resort er bygget i meget traditionelt balinesisk stil og beliggende på et 3 Ha. stort, grønt og frodigt område og med 300 meter dejlig privat strand.

  Resortet har 115 meget store og flotte værelser, alle indrettet i meget traditionelt balinesisk stil. De har alle terrasse eller balkon og er udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m.

  Resortet har en meget stor swimmingpool, poolbar, coffee shop, 5 barer, kids club, legeplads, stort souvenir center og 3 restauranter som serverer et meget stort udvalg af retter fra hele verden.

  Resortet har også et stort og utroligt flot spacenter som tilbyder alle former for behandlinger og massage. Resortes egen dykkercenter tilbyder alt indenfor dykning og snorkling og deres vandsports center tilbyder alle former for vand aktiviteter.

  Et utroligt flot resort som har alt hvad der skal til for et dejligt ophold og for dem som ønsker ”alt på et sted”. Der er fri Internet på hele området.

  I området omkring hotellet ligger der kun få restauranter, butikker m.m., men fra Nusa Duas centrum kører der flere gange dagligt shuttle busser til områderne på Tanjung Benoa.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL