Bali Tropic Resort

Bali Tropic Resort

Stort resort i balinesisk stil og direkte ved vandet

Bali Tropic Resort

Bali Tropic Resort & Spa er beliggende direkte ved stranden på Tanjung Benoa, ca. 1 km. nord for det eksklusive område Nusa Dua. Dette store resort er bygget i meget traditionelt balinesisk stil og beliggende på et 3 Ha. stort, grønt og frodigt område og med 300 meter dejlig privat strand.

Resortet har 115 meget store og flotte værelser, alle indrettet i meget traditionelt balinesisk stil. De har alle terrasse eller balkon og er udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m.

Resortet har en meget stor swimmingpool, poolbar, coffee shop, 5 barer, kids club, legeplads, stort souvenir center og 3 restauranter som serverer et meget stort udvalg af retter fra hele verden. Resortet har også et stort og utroligt flot spacenter som tilbyder alle former for behandlinger og massage. Resortes egen dykkercenter tilbyder alt indenfor dykning og snorkling og deres vandsports center tilbyder alle former for vand aktiviteter.

Et utroligt flot resort som har alt hvad der skal til for et dejligt ophold og for dem som ønsker ”alt på et sted”. I området omkring hotellet ligger der kun få restauranter, butikker m.m., men fra Nusa Dua´s centrum kører der flere gange dagligt shuttle busser til områderne på Tanjung Benoa. Der er fri Internet på hele området.