Munduk Moding Plantation

Munduk Moding Plantation

Naturresort med smuk infinity pool

Munduk Moding Plantation

Munduk Moding Plantation Nature Resort & Spa tilbyder overnatninger i unikke villaer, der alle er beliggende midt i en kaffeplantage og frodig vegetation med en naturskøn udsigt over de omgivende plantager, rismarker og bjerge.

Villaerne er komfortable og utroligt smagfuldt indrettede og er perfekte til en romantisk getaway. De er designet af den balinesiske arkitekt, Popo Danes. Alle ”værelser” har TV, minibar, kaffe/te faciliteter m.m. Værelserne har pga. den kølige temperatur ikke aircondition.

Resortet restaurant MiMPI, (som betyder drømme) lever til fulde op til sit navn. De udnytter områdets friske råvarer på fantastisk vis og giver gæsterne en stor kulinarisk oplevelse. Resortet har 2 meget flotte infinity pools med en fantastisk panoramaudsigt, jacuzzi/whirlpool, et dejligt spacenter, motionscenter og hver eftermiddag serveres kaffe ved swimmingpoolen.

Resortet tilbyder dagligt transport til bla. Munduk og Bedugul og mange spændende aktiviteter som f.eks. kaffe fremstilling, danse optræden, vandreture blandt plantagens kaffe, kakao, nelliker, mango og papayatræer. Munduk og Banyumala vandfaldene og de 2 søer Buyan og Tamblingan, ligger tæt på resortet og er også gode udflugtsmål.

Hvad enten man er til trekking- og mountainbiketure, hesteridning eller blot til at ligge ved deres flotte infinity pools, så er dette resort et godt udgangspunkt og et ophold her vil man sent glemme. Hotellet tilbyder fri Internet.