Munduk Moding Plantation Resort ****

  Munduk Moding Plantation Nature Resort & Spa tilbyder overnatninger i unikke villaer, der alle er beliggende midt i en kaffeplantage og frodig vegetation med en naturskøn udsigt over de omgivende plantager, rismarker og bjerge.

  Villaerne er komfortable og utroligt smagfuldt indrettede og er perfekte til en romantisk getaway. De er designet af den balinesiske arkitekt, Popo Danes. Alle ”værelser” har TV, minibar, kaffe/te faciliteter m.m. Værelserne har pga. den kølige temperatur ikke aircondition.

  Resortet tilbyder dagligt spændende aktiviteter som f.eks. kaffe fremstilling, danse optræden, vandreture blandt plantagens kaffe, kakao, nelliker, mango og papayatræer. Munduk vandfaldet og de 2 søer Buyan og Tamblingan, ligger tæt på resortet og er også et godt udflugtsmål.

  Resortet restaurant MiMPI, (som betyder drømme) lever til fulde op til sit navn. De udnytter områdets friske råvarer på fantastisk vis og giver gæsterne en stor kulinarisk oplevelse.

  Resortet har et dejligt spacenter og tilbyder daglig transport til bla. Munduk og Bedugul. Hver eftermiddag serveres kaffe ved swimmingpoolen.

  Hvad enten man er til trekking- og mountainbiketure, hesteridning eller blot til at ligge ved deres flotte infinitypool, så er dette resort et godt udgangspunkt og et ophold her vil man sent glemme. Hotellet tilbyder fri Internet.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL