Vinterferie på Bali – februar 2015

Udtalelse fra kunde

Vægter og Isaksen

Vinterferie på Bali – februar 2015

Tak til Tim for at arrangere en fantastisk ferie på Bali. Vi var 2 familier afsted, i alt 4 voksne og 5 børn. Under hele forløbet har vi haft en god fornemmelse af, at alting bare forløb som planlagt. Vi havde på forhånd været lidt betænkelige i forhold til vejret, men vi havde masser af sol og kun et par enkelte dage med småbyger – præcis som Tim havde sagt at det sandsynligvis ville blive.

Vi rejste med KLM fra Billund over Amsterdam til Denpasar. Her blev vi hentet af en lokal guide, som kørte os til første hotel i Ubud Ananda Cottages. Det var et fint sted, med store værelser, rent og med meget venligt personale. Dette var i øvrigt kendetegnende for hele turen. Der var 3 dejlige pools, og det lå direkte ud til smukke rismarker.

Vi havde en formiddagstur med guiden – gåtur i rismarkerne og besøg på en kaffeplantage (et show room), hvor vi kunne smage Luwak-kaffe og andre slags te og kaffe. Vi besøgte også en smuk abeskov, hvor der var vilde aber, som kunne fodres med bananer. Et stort hit for børnene.

Efter 3 overnatninger i Ubud blev vi hentet af guiden i minibus og kørte nordpå mod Lovina. Undervejs var der masser af stop, hvor vi oplevede templer, værksteder og smuk natur. Guiden var meget god til at fortælle om lokale forhold og kunne med et smil svare på alle vores spørgsmål. Der var mulighed for at påvirke turen undervejs, hvis vi havde ideer til afstikkere.

Lovina vil stå for os som den mest fantastiske del af turen! Her boede vi på et dejligt resort direkte i strandkanten Aditya Beach Resort i værelser i første række. Pga. lavsæson havde vi stort set det hele for os selv, hvilket var fantastisk .. en smuk strand, fantastisk pool, delfintur, massage, og igen utrolig gæstfrit personale. Vi kunne sagtens have brugt mange flere dage her!

Efter 2 nætter i Lovina gik turen til Sanur Peeneda View Beach Hotel. Turen var igen en oplevelsestur omkring templer, natur mv. Det var et mindre men hyggeligt sted, som lå ud til vandet. Herfra var der gode muligheder for at tage på snorkeltur, white water rafting og ellers nyde strandlivet. Stranden var udmærket, men pga. tidevandet og tang var det kun muligt at bade ca. halvdelen af tiden. Det var tydeligt, at her var mere turistet end i Lovina.

Vores rejse til Bali vil stå som et dejligt minde for os. En fantastisk tur, godt planlagt med Tims hjælp. Vi kan varmt anbefale at rejse med Travel2Bali !

Mange hilsner fra familien Vægter og Isaksen.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster