Storfamilie ferie til Bali & Gili øerne – påsken 2017

Udtalelse fra kunde

Solveig & John Dybdal

Storfamilie ferie til Bali & Gili øerne – påsken 2017

Vi har været på familietur til Bali hen over påsken 2017. En fantastisk tur med en masse spændende oplevelser. Vi var afsted med børn og 4 børnebørn i alderen 10, 12 og 15 år.

Først var vi 4 dage på Sri Bungalow i Ubud, derefter 4 dage på Gili øerne på Ocean Jambu Luwuk Resort og til sidst 4 dage på Vila Shanti Hotel i Sanur.  Alle hoteller var pæne og rene og levede helt op til vore forventninger.

Alt fungerede også perfekt med transport fra og til lufthavn og mellem destinationerne. Vi havde tilkøbt udflugt med River Rafting og Landsbytur.

River Rafting turen var rigtig sjovt for alle – både store og små – og kors hvor blev vi våde.

Men Landsbyturen slog alt andet, som vi oplevede på Bali. Vi 9 personer fik 2 guider – søde unge piger, som fulgte os hele dagen – var rigtig gode til at snakke engelsk og var gode til at forklare og svare på vore spørgsmål. Vi så skolen, som desværre var lukket pga. helligdag – vi ville ellers gerne have overværet undervisning – både for børnenes skyld, så de kunne se balinesiske forhold, men også fordi vores datter er børnehaveklasseleder og havde håbet på lidt inspiration til sin undervisning – men det kunne dog ikke ødelægge vores dag.

Vi fik alle lov til at flette – lave ofringsgaver – så hanekamp – og ikke mindst kom en tur på træploven på en meget mudret mark og til sidst skulle vi plante ris. En meget oplevelsesrig dag for alle aldre – og børnebørnene syntes klart, at det var den bedste dag.

Selvfølgelig var vi også en tur i Monkey Forrest, da vi var i Ubud – også en rigtig god oplevelse. Og en cykeltur og snorkeltur på Gili Øerne blev det også til.

Vi har haft en fantastisk tur til Bali og kan klart anbefale Travel2Bali, som arrangør.

Vi fik stor hjælp af Tim til planlægning af turen. Han kom med forslag til udflugter og svarede på spørgsmål samt sendte os skriftligt materiale, som også var meget nyttigt.

Mvh. Solveig & John Dybdal

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster