Sommerferie på Bali – juli 2022

Udtalelse fra kunde

Irene & Søren, Birkerød

Sommerferie på Bali – juli 2022

Sikke en helt igennem fantastisk sommerferie på Bali! Vi var to afsted, og vi har aldrig været på Bali før. Dog har vi i mange år ønsket at komme til Bali… Og i år blev det så muligt. Vi fandt hurtigt Travel2Bali på nettet. Tim udviste fra starten af stor ekspertise omkring Bali og vi fik tunet os ind på, hvilken slags ferie, vi ønskede os.

Det kan klart anbefales at tage til Bali på en kombineret ferie – hermed menes en ferie, hvor der både er tid og plads til kulturelle og aktive oplevelser såvel som tid og plads til afslapning. Vi havde ophold i Ubud, Lovina og Sanur.

På Bali havde vi vores egen private guide og chauffør. Det var faktisk og meget rart og måske også en form for tryghed. Putranaya (vores guide) og chaufføren kan klart anbefales! Sikke en rolig og erfaren chauffør! Selv i bakket terræn med skarpe nålesving. Vi fik en masse ny viden omkring balinesisk historie, kultur, religion og om livet på Bali.

Ubud og Sanur var rigtig interessante byer på hver deres måde. Ubud på en kulturel boheme-agtig måde med fokus på handel, dans, træskære arbejde, vævning/tøjproduktion o.a. Sanur på en turistet og dog lazy måde med swimmingpool, strand, bar-besøg, massage-og negle-shops o.l.

Lovina forekom os begge langt mindre turistet. Vi havde tre dage dér, og vi var bl.a. ude at se delfiner i morgenskumringen, se den ubeskrivelige solnedgang og ude at snorkle og se helt igennem smukke rev, koraller og fisk. Jeg kan helt bestemt anbefale snorkling ved kysten ved Lovina – vandet var utrolig klart og tydeligt (mere end ved Sanur).

Vi er ikke færdige med at besøge Bali. Men vi har oplevet helt igennem nogle skønne ting. Så indtil videre “om swasiastu” og “god tur til gudernes og kulturens ø”.

Hilsen Irene & Søren

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster