Rundt på Bali, nord og syd – april 2017

Udtalelse fra kunde

Kirsten, Dorte & Hanne

Rundt på Bali, nord og syd – april 2017

Bali – en lille bid af paradis.

I april 2017 kom vi endelig afsted til dette helt fantastiske sted. Vi rejste med Singapore Airlines fra København, og alt gik fint. Der var super service, god mad og smil fra alle.

På Bali blev vi modtaget af vores guide Mr. Wayan, som vi mødte mange gange, i de 14 dage vi var på Bali. Han var helt fantastisk. Han forklarede og fortalte om “sin ø” med stor viden og engagement. Han svarede på spørgsmål og vidste os de skønneste steder.

Vi boede først 4 dage i Ubud på hotel “Sri Bungalow”. Her fik vi de bedste værelser (eller det var faktisk to selvstændige huse) hotellet kunne byde på. Vi skulle på en rigtig dejlig tur med Mr. Wayan til rismarker, jungle, kaffeplantage og meget mere.

Utrolig spændende og en rigtig god måde at starte oplevelserne på. Stille og fredeligt – og varmt. Vi var også på en tur med rafting 10 km. på en flod. Det var simpelthen så sjovt, og kan anbefales, hvis man trænger til et godt grin. Man bliver våd, med det er det hele værd. (Vi er alle omkring 50, så alder ingen hindring ) Vandskræk er heller ikke en udfordring – sikkerheden var i top.

Derefter tog vi til Lovina, som var helt anderledes. Vi var 3 dage i Lovina, og det er tilpas. Der er ikke så meget at se, men rig mulighed for afslapning. Man kommer helt ned i tempo, og vi kunne bruge lang tid på at se ud over det utrolig smukke hav. Vi boede på Hotel Aneka – som lå helt perfekt. Vi kunne fra poolen se havet – så “what’s not to like”.

Vi havde bestilt en morgentur med solopgang og delfiner. Det var en fin tur, og solen stod op over havet. Det var så smukt, at billeder næsten ikke kan beskrive det. Der var rigtig mange både på denne tur, og da vi gerne ville have bedre mulighed for at se delfiner i roligere omgivelser, lavede vi en aftale med en lokal fisker, som sejlede os ud kl. 8.00, hvor der ikke er mange turister, og vi kunne i ro og fred se disse smukke og legesyge dyr.

Efter Lovina tog vi til Sanur, som igen var noget helt andet end Ubud og Lovina. Her var flere turister, men fordi vi rejste i april/maj, var der stadig ikke overfyldt. Det var rigtig dejligt. I Sanur var der også rig mulighed for at slappe af. Vi boede igen på et hotel, som lå helt nede på stranden (Villa Shanti). Sanur byder også på mange rigtig gode restauranter – hvor vi med stor fornøjelse spiste lokale retter – gerne med en Bintang øl til.

Vores flyttedage var af Tim planlagt som sightseeing. Det kan varmt anbefales. På den måde blev flyttedagene ikke bare transport, men en oplevelse helt i sig selv. Mr. Wayan var med, og det var en fornøjelse. Han fortalte, om det vi så, og vi gjorde masser af stop undervejs. Vi besøgte templer og fik smukke naturoplevelser – så det var 2 flotte ture over bjergene på Bali.

Generelt fik vi en helt fantastisk service fra Travel2Bali. En af vores planlagte ture blev ændret og vi fik på hotellet besøg af Ms. Ari, som personligt kom og forklarede, hvad der var sket, og hvad I i stedet kunne tilbyde. Det var rigtig fin service.

Vi brugte aldrig tid på at vente på guider eller lignende. Alle aftaler og tidspunkter blev holdt til punkt og prikke.

Vi kan varmt anbefale alle, der ønsker at rejse til Bali, at bruge Travel2Bali. I får en helt individuel planlagt rejse, og Tim Laugesen gør et stort arbejde for at netop jeres tur bliver som I ønsker det.

Vi vil gerne tilbage til Bali, og der er ingen tvivl om, at det bliver med Mr. Tim’s planlægning. Vi glæder os allerede.

Kærlig hilsen Kirsten, Dorte & Hanne

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster