Populær Bali Rundrejse – februar 2017

Udtalelse fra kunde

Dorte Grud

Populær Bali Rundrejse – februar 2017

Min drøm har i mange år været at se Bali. Vi har ført besøgt Thailand, Malaysia, Singapore og Java, men manglede Bali.

I år skulle det så være. Vi søgte oplysninger på nettet fra flere rejseudbydere, men Travel2Bali så ud til at kunne opfylde vores ønsker. 3 voksne omkring de 60, men mindre handicap, ville have aktiv, kulturel og afslappende ferie – på vores præmisser. Ikke den nemmeste opgave, men Tim lavede en perfekt rejse.

Vi vidste det var regntid, og oplevede let regn og heftig regn med mudderskred men mest sol og varme.

Vores guide Maddi, var rigtig fin. Da han først fandt ud af, hvad det var vi ville og ikke ville se, fik vi utroligt meget at vide. Både om lokaliteterne, religion, valg, levevilkår og meget mere. Tak for det. Vores chauffør var formidabel til at køre. Stor tak til ham.

Det var dejligt med de planlagte ture. Det gav luft til selv at tage på oplevelse. Kun at ligge ved poolen mellem turene, er ikke lige os. På den måde, fik vi dækket vores behov. Vi så noget som andre ikke ser og sprang over noget som alle ser. Hver har sine ønsker.

Det er en rigtig god ide, at bo 3 forskellige steder. Aktivitet i Ubud, ro og afslapning med varme kilder i Lovina og turisme i fuld skala i Sanur. Dejlige hoteller og smuk natur.

Vi afsluttede med selv at planlægge 3 dage i Singapore. Det kan varmt anbefales. Ikke helt billigt, men fantastisk by.

Tak for en dejlig ferie Tim.  Vores varmeste anbefaling.

Med venlig hilsen Dorte Grud

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster