Rundrejse på Bali, Gili & Nusa Lembongan – juli 2023

Udtalelse fra kunde

Zuzanna & Camilla

Rundrejse på Bali, Gili & Nusa Lembongan – juli 2023

Vi var 2 unge piger på 20 år, der gerne ville opleve Bali, uden selv at stå for selve turen, transport, hoteller samt div. Tim planlagde turen efter vores behov og ønsker, og de blev i den grad opfyldt. Vi skulle ikke selv stå for noget, og det gjorde, at man kunne nyde turen endnu mere, end hvis man selv skulle have styr på alt.

Inden afrejse sørgede Tim for at informere os godt og grundigt. Vi tog ikke fra Danmark uden at være i tvivl om noget praktisk. Vi havde god telefonisk kontakt med Tim, inden vi skulle rejse. Tim samt hans hold havde styr på alt der var nyttigt at vide, samt alt det som man er uvis omkring, inden man rejser.

Turkish Airline havde styr på flyvningerne, og vi fløj 5-10 min. Før planlagt tid ved 2 af flyvningerne. Dejlig og behagelig tur med venligt personale og høj standart. I Bali blev vi modtaget med åbne arme af personalet fra Travel2bali, og turen forløb rigtig godt.

Vores tur startede i Ubud, Gili T, Nusa L og sluttede i Sanur. Alt transport mellem stederne var i top, og selskaberne havde styr på, hvem der skulle med ombord. Hvis vi blev i tvivl, havde vi god kontakt med kontoret på Bali, men også Tim hjemme i Danmark.

Vi stod ikke på ét eneste tidspunkt på Bali og følte os utrygge. Tim er god til at værne omkring hans kunder, og har flair for at gøre turen så bekvem som mulig. Sørg for at kontakte Tim, hvis du drømmer om en rejse til Bali, hvor kvalitet og standart er i top.

Efter hjemrejse havde vi en god snak med Tim, som sørgede for, at man følte sig set og hørt omkring sine oplevelser. Vores tur har været en succes, og næste tur til Bali bliver også arrangeret af Tim. Rigtig varm anbefaling herfra. Vi kunne ikke have drømt om et bedre selskab.

Mange hilsner Zuzanna & Camilla

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster