Klassisk Bali Rundrejse – juli 2017

Udtalelse fra kunde

Kim Petersen, Næstved

Klassisk Bali Rundrejse – juli 2017

Juli måned 2017, var tiden kommet til den længste rejse jeg har foretaget i mit liv, både mht. afstand og længde. Vi havde valgt Travel2bali, da vi kunne få en rundrejse på det meste af øen.

Den første kontakt med Travel2Bali var god, professionel og ærlig, og alt kommunikation med Tim efterfølgende, har været super godt.

Når man rejser så langt væk, i 16 dage, håber man selvfølgelig ikke at der kommer kedelige overraskelser og det gjorde der bestemt ikke på vores rejse.

Vi blev mødt af vores Guide og chauffør i lufthavnen, som kørte os til vores første hotel. På turen blev programmet og tider gennemgået, og vi fik de første vigtige informationer. Alle aftaler med Sue (vores guide) blev under hele ferien overholdt, og man fornemmede virkelig at han gik meget op i at vores ophold på Bali blev godt.

Trafikken på Bali kan godt være lidt kaotisk, og mange køre temmelig stærk og efter danske forhold, vildt. Vores chauffør, Agung, kørte på intet tidspunkt så vi følte os utrygge. Han var meget fokuseret på kørslen, og på hvad der skete omkring os.

På skift mellem hotellerne var dagene planlagte, så vi så alt fra natur, et almindeligt hjem, markeder, kongens palads og massere af templer, og vigtigst, hørte om landets opbygning og historie. Vi sender en stor hilsen og tak til Sue og Agung for 16 uforglemmelige dage.

Også en stor tak til Tim, for de gode snakke, og for den professionelle håndtering af vores ønsker og behov.

Når jeg skal jeg til Bali igen, og det skal jeg, bliver det 100 % med Travel2bali.

Med venlig hilsen Kim Petersen, en glad gæst fra Næstved.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster