Juleferie på Bali, Gili og Lembongan – december 2022

Udtalelse fra kunde

Karina Damgård Pedersen

Juleferie på Bali, Gili og Lembongan – december 2022

Mine tvillingedrenge (12 år) og jeg rejste til Bali i december hvor vi skulle rejse rundt i 17 dagen. Jeg valgt at kontakt Travl2Bali fordi jeg aldrig har rejst på egen hånd før og fordi, via Travl2Bali, fik jeg prøvede at rejse selv uden at være helt af alene.

Vi startede i Ubud, hvor vi havde en travle uge, med udflugter og gåture rundt i byen. Nogle ture var bestilt på forhånd, andre har vi selv arrangeret. Herefter gik turen til Gili Trawangan, hvor vi fra havnen skulle køre med hestevogn hen til hotellet. Gili er bare indbegrebet af afslapning og det kommer helt af sig selv og noget helt andet end Bali.

Efter 4 dage på Gili gik turen videre til en anden Ø, nemlig Nusa Lembongan. Øen er noget helt andet end Gili, og desværre fik vi en del regn, så der blev spillet en del skak og læst. Vi fik dog badet både i poolen og havet og kom en tur rundt på øen imellem regnen. Den sidste del af rejsen, forgik i Sanur på Bali, her nød vi igen det lidt mere hektiske liv, med lange gåtur langs stranden, gik op og ned ad gaderne. Fik købt en del og spist en masse dejlig mad.

Drengene og jeg har haft en fantastisk ferie på Bali, en ferie vi aldrig kommer til at glemme. Vi har fået mange spændende oplevelser, som vi vil se tilbage på med et stort smil på læben. Jeg nød i den grad, at der var styr på det hele, at det eneste jeg skulle tænke på var ”hvor skal vi hen og spise i aften ?”.

Med venlig hilsen Karina Damgård Pedersen

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster