Ferierejse til Bali & Gili – juli 2018

Udtalelse fra kunde

Ida & Andreas

Ferierejse til Bali & Gili – juli 2018

En rejse vi aldrig vil glemme på godt og ondt.

Vi er et par som skulle på vores helt store rejse sammen, drømmerejsen til Bali. Allerede før vi er taget afsted er der blevet taget godt hånd om os og Tim har været til rådighed ved mindste bekymring eller spørgsmål vedrørende rejsen.

Vores rejse havde vi sammensat med Tim over telefonen mens han spurgte lidt ind til hvad vi søgte og hvordan vi kunne sætte det sammen på bedst mulig måde, turen kom til at hedde 5 dage i Ubud med div. udflugter, efterfulgt af 5 dage på Gili Air med en masse dejlig mad og små hyggelige strandbarer og til slut 4 dage i Sanur på et absolut vidunderligt hotel erfarede vi kort.

I starten af ferien befandt vi os på selve Bali, i Ubud. Her blev vi mødt af et fantastisk hotelpersonale. Det var også på Bali vi skulle på en masse ture og opleve den smukke natur og kulturen. Punktligt mødte vores guide og chauffør op hver morgen med et kæmpe smil og dejligt humør, det var også de samme som havde hentet os i lufthavnen. Dette må vi sige gav os en helt personligt forhold til guide og chauffør, og dermed også nogle meget personlige og fantastiske oplevelser.

Udover Bali skulle vi også en tur ud til Gili Air, dette skulle dog ikke være nemt. Regeringen havde lukket alt hvad der hed hurtigbåde direkte til øerne (vores bookede transportmiddel) og vi var en anelse bekymret for om det overhovedet var muligt for os at komme afsted. I denne situation viste Tim os virkelig forskellen på det at rejse med ham og Travel2Bali mod det at rejse alene.

Vi var i konstant kontakt med Tim og hans lokale koordinator Ari, som hele tiden opdaterede os og nok skulle finde på en løsning hvis vi stadig gerne ville derud. Der blev sørget for flybilletter til Lombok, chauffør fra lufthavn til havn samt speedbåd fra Lombok til Gili Air, vi var simpelt hen så lettede og glade og taknemmelige for at der bare blev sørget for alt uden ekstra omkostninger. Dog ringede Ari aftenen før vi skulle afsted og gav os nyheden om at bådene heldigvis var åbnet og vi kunne få lov til at sejle hele vejen i en af hurtigbådene.

Gili var en drøm, intet mindre. Dog skulle det vise sig herfra at tage en ubehagelig drejning og naturens love fik lov til at tage magten. Det var vores sidste aften på Gili og desværre også denne aften det store jordskælv på Lombok fandt sted. Aldrig har nogen af os oplevet noget lignende. Sent aften/nat fik vi fat på Tim som vi var i dyb dialog med gennem hele aftenen og hele natten både vedrørende vores velbefindende, men også hvad næste skridt var.

Umiddelbart skulle vi holde planen. Og da hurtigbådende direkte til Bali var aflyst igen grundet bølger, var det en speedbåd til Lombok og derfra fly. Morgenen efter kommer vi i kontakt med Ari som på mirakuløs vis har formået at få denne hurtigbåd godkendt til at sejle den enkle tur for at hente alle os fra Travel2Bali og få os væk fra øerne. Gili øerne var blevet til kæmpe menneskemængder der ville gøre hvad som helst for at komme væk. For os var dette ikke sket uden Tim, Ari og alle de fantastiske forbindelser og ansatte de har.

Da vi ankom i havnen på Bali igen, stod der som alle de andre gange medarbejdere fra Travel2Bali klar til at tage imod os og køre os til vores hotel. Vi var begge yderst rystet og skræmte efter denne oplevelse og ville egentlig gerne bare hjem. Igen var Tim klar til at hjælpe med at kontakte flyselskabet for at få os på det næste fly hjem.

På trods af denne oplevelse har vi aldrig følt os i mere sikre hænder, Travel2Bali har holdt os i hånden gennem hele rejsen. Tim har udtrykt flere gange, at det vigtigste var at vi var glade og vi havde det godt. Vi er evigt taknemmelige for hvad dette rejseselskab har gjort for os og vi ved ærligt ikke hvordan vi ville være kommet nogen steder uden dem.

Som sidste tilføjelse sluttede vores rejse ikke helt ulykkeligt da vi endte med at rejse hjem som forlovede.

Hilsen Ida & Andreas

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster