Ferierejse rundt på Bali – oktober 2018

Udtalelse fra kunde

Familien Jensen, Silkeborg

Ferierejse rundt på Bali – oktober 2018

At vi endte med at rejse til Bali med Travel2bali, var rent held, og grundet anbefaling fra et familiemedlem.

Og det er indtil videre, den bedste beslutning vi har taget som familie. Vi har de stærkeste minder med hjem omkring den smukkeste ø og de flinkeste mennesker.

Fra start af, har vi følt os hørt og i trygge hænder. Efter lidt research, er vi kommet med ønsker, og samtidig har Tim været ærlig omkring hans anbefalinger i forhold til alderen på de børn vi rejste med. (9, 11 og 14 år)

Vores planlagte tur til Gili-Øerne blev aflyst inden afrejse, grundet det forfærdelige jordskælv, men hurtig blev der i tæt samarbejde med Tim, lagt en ny rejseplan.

I lufthavnen på Bali blev vi mødt af det største smil fra vores skønne guide Ryan, som fulgte os flere gange på vores 14 dage. Hans humør, viden og kærlighed til øen og formidling af denne, har gjort, at vi aldrig er rejst hjem fra et feriested, med en større viden om det besøgte land, end på denne tur.

Vi startede med 4 overnatninger i Ubud, hvor vi selvfølgelig besøgte Monkey Forrest, betragtede den tætte trafik, beundrede deres stærke religion, drak drinks på den smukke cafe Lotus, gik en del ture og slappede af ovenpå den lange flyrejse. Vi var her på en af de planlagte ture – River rafting – og det var SÅ sjovt. Samtidig var naturen fuldstændig fantastisk og noget af det flotteste vi så på vores rejse.

Vores transport imellem skift af byerne, er foregået som guidede ture med forskellige stops ved bl.a smukke templer og det har gjort køreturen knap så lang. Dette kan klart anbefales.

Tiden i Pemuteran blev brugt som ren afslapning, hvor vi snorklede i det klare vand. På stranden fandt vi et sted, hvor man imod betaling kunne udsætte en skildpadde unge, og dette valgte vi til stor fornøjelse for alle. Vi håber, at skildpadden Poul trives i det fri ?Her boede vi på det skønneste hotel. (Adi Assri)

Vores sidste stop inden afrejse mod Danmark, var i byen Sanur. Her var vi på en del gode ture, men den som der står allertydeligst, er landsby aktiviteter i Desa Tunjuk. Alt var en ny oplevelse – fra turen i rismarken, til et lille indblik i det balinesiske skoleliv, til benovelse over det smagfulde køkken. Og en del andre oplevelser – bare på denne dag.

På alle vores ture, har planlægningen været i orden og afhentningstidspunkterne har fungeret 100%.

Selvom det er et firma der skal drives, og der nok kommer en del gæster igennem, så har vi følt os speciel, og det er jo egentlig en ret unik følelse at give sine rejsende.

Travel2bali og især Tim, får vores bedste anbefalinger og vi håber, snart at gense smukke Bali.

Kærlig hilsen

Familien Jensen, Silkeborg

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster