Ferierejse på Bali & Nusa Lembongan – juli 2017

Udtalelse fra kunde

Boy, Naja & Bettina Bundesen

Ferierejse på Bali & Nusa Lembongan – juli 2017

Travel2Bali arrangerede vores drømmetur til Bali og øen Nusa Lembongan. Vi fløj med Singapore Airlines og dette kan varmt anbefales, fantastisk service og smile hele turen igennem.

Da vi ankom til Bali blev vi mødt af en guide fra Travel2Bali med et skilt med vores navn, herefter blev vi kørt til vores hotel i Udbud (Sri Bungalow) hvor vi havde 4 overnatninger, et rigtigt hyggeligt hotel, som ligger centralt i forhold til abeskoven, butikker og restauranter.

Vi havde udflugter med udgang fra Ubud som vi havde købt gennem Travel2Bali. Særligt kan fremhæves en raftingtur, hvor man tager en tur på ca. 10 km i en gummibåd ned af floden, sikkerheden er i top og humøret er højt under hele turen.

Herefter tog vi til Lovina hvor vi boede i 2 nætter på hotel Aneka (godt hotel). Vi tog tidligt om morgenen ud og så de vilde delfiner springe. Dette var en blandet oplevelse, på den ene måde var det fantastisk at se delfinerne men samtidigt frustrerende at se 50-75 både med turister jagte/sejle efter delfinerne. Vi spurgte ham vi sejlede med om delfinerne var bange men det blev vi oplyst at de ikke var for de vidste godt man ikke gjorde dem ondt. Senere på dagen tog vi ud og dykke med ham som vi havde se delfiner sammen med. Der var rigtig mange farvestrålende fisk og det var rigtigt flot.

Vi tog så turen til Sanur, hvor vi havde en enkelt overnatninger på hotel Vila Shanti inden vi skulle ud på øen Nusa Lembongan. Turene til og fra Lovina var blevet arrangeret som sightseeing så vi så en masse og det var ikke bare en tur fra A til B, hvilket vi nød rigtigt meget. Vores guide var utrolig god til at fortælle om det vi så og vi fik historie og viden om Bali på en meget levende måde.

På hotel Vila Shanti tilbød de, at vi kunne stille det bagage vi ikke ville have med ud på øen til vi kom retur igen. Dette tilbud tog vi imod og rejste derfor let til Nusa Lembongan, hvor vi havde 4 overnatninger på Dream Beach Huts. Det var noget specielt at bo på øen, der var ikke meget at tage sig til så det var ren afslapning. Vi lejede scooter på hotellet og kørte ud og så øen. Det kan varmt anbefales at tage en sejltur i mangroven og man skal ikke snyde sig selv for at tage en båd og komme helt tæt på de store mantaer. Der er så mange flotte strande og udsigtspunkter på øen som skal ses, det kan slet ikke beskrives hvor flot det er.

Vores tur sluttede med 3 nætter i Sanur og her brugte vi en dag på at komme ud og lege med delfiner. Vi blev sejlet ud til en platform i havet hvor der var bassiner med delfiner og vi kom helt ned til delfinen så vi kunne kramme og kysse den. En helt utrolig oplevelse at komme så tæt på så intelligent dyr.

Vi vil sige Travel2Bali og Tim tusinde tak for en helt utrolig tur og vi har fået 1. Klasse service fra første kontakt med Travel2Bali. Vores varmeste anbefaling til et rejsebureau hvor man som gæst føler man er speciel og ikke bare et nr. i rækken.

Mange hilsner Boy, Naja & Bettina Bundesen

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster