Ferierejse på Bali & Gili Air – november 2018

Udtalelse fra kunde

Pensionisterne Jensen, Brøndby

Ferierejse på Bali & Gili Air – november 2018

Fra flere sider blev vi anbefalet at rejse til Bali, og efter en kort søgen valgte vi rejsearrangøren Travel2Bali. Det har vi ikke fortrudt! Efter telefonisk kontakt og ønsker på og til turen, sendte Tim et oplæg, som vi accepterede:

Fire nætter i Ubud, inklusiv en ½ dags landsby tur og se på rismarker og vandingskanaler, samt besøg på en lokal kaffeplantage. En heldagstur til bl.a. Jatiluwih på skråningen af Batukaru bjerget – området er på UNESCOs verdensarvsliste. Besøg til vand templet Ulun Danu, Lake Bratan, samt havtemplet ved Tanah Lot.

Fire nætter på Gili Air, på Gili Air Lagoon Hotel, hvor det var dømt ren afslapning, med en afstikker med snorkling. De sidste fire nætter på Vila Shanti Hotel, Sanur med endnu mere afslapning.

Alle planlagte ture på rejsen og dagsbesøg var med privat bil, guide og chauffør, samt transport til og fra opholdssteder. Siden fik vi arrangeret en trekking tur til Mount Batur – en god og for os en krævende oplevelse, der var værd at tage med.

På alle arrangerede ture var vores guide og chauffør punktlige og nærværende. Snakken på turene kom naturligt ind på den balinesiske kultur og levevis. Kulinariske oplevelser var der flere af, her skal bl.a. nævnes spisestederne Nusatara Restaurant og d’Alas’ Warung Restaurant, Ubud; Warung Tepi Sawah, ved Belimbing Rice Terraces; samt Mona Lisa Restaurant, Sanur. Alle steder rigtig god mad med masser af smag.

De 14 dage, som ferien varede, har efterladt skønne minder om glade og venlige mennesker på Bali – en super arrangeret tur. Og vi har kun set en lille bitte del af de oplevelser der er. Det bliver ikke den eneste/sidste tur til den skønne ø.

Hilsen Pensionisterne Jensen, Brøndby.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster