Familierejse til Bali og Nusa Lembongan – juni 2019

Udtalelse fra kunde

Stig og Mette

Familierejse til Bali og Nusa Lembongan – juni 2019

Vi er netop kommet hjem efter en fantastisk rejse til Bali. Vi rejste 2 voksne og 2 børn på 4 og 6 år. I alt havde vi 14 overnatninger på Bali. Ud fra vores ønsker sammensatte Tim vores drømmerejse.

Allerede i lufthavnen blev vi godt modtaget af en guide og en chauffør, som kørte os til vores hotel i Ubud. Det var rigtig dejligt og nemt, når man rejser med børn.

De første 4 dage skulle vi opholde os i Ubud – Vi boede på Rama Phala Resort & Spa, hvor vi fik vores eget lille hus. Stedet er hyggeligt, her er en dejlig stemning og en fin pool med en mindre børnepool.

Mens vi var i Ubud var vi på en dagstur til en landsby, hvor vi bla. besøgte en skole, var i rismarkerne og så lidt om hvordan en hverdag er for en Balinesere. Dette var en stor oplevelse, især også for vores børn, som var ivrige og nysgerrige for at prøve alting.

Efter Ubud tog vi med båd til den lille ø Nusa Lembongan, en tur på ca. 30 min, så meget overskueligt for små børn også. Hele tiden oplevede vi hjælpsomme guider og lokale som hjalp os bla. med vores bagage og vores drenge.

Nusa Lembongan er fantastisk. Vi boede på Dream Beach Huts. Her er en rigtig fed og afslappet atmosfære og virkelig smukt. Vi havde 4 dage her, som var rigtig passende, der var både tid til afslapning og opleve lidt på øen.

De sidste 6 dage tilbragte vi i Sanur. Vi boede på Villa Shanti som ligger lige ved stranden og som har et rigtig fint pool område også, som var rigtig børnevenligt. Herfra var der ikke langt til gode restauranter og shopping i diverse butikker. Snyd ikke Jer selv for en lækker massage, det koster næsten ingen penge. Det er billigere oppe i byen end hvis du finder et sted langs stranden ved hotellerne.

Mens vi boede i Sanur var vi på en halvdagstur ud for at se skildpadder, vi besøgte et rednings center hvor de tager sig af skildpadder og var efterfølgende ude og sætte små skildpadder fri i havet. Det var en virkelig stor oplevelse og meget børnevenligt.

På hele vores rejse har vi ikke skulle spekulere på noget, vi har følt os i gode hænder hele tiden og vores guider har været virkelig fantastiske og engagerede og har brændt for at give os et stort indblik i deres kultur og levevis.

Vi glæder os til at komme tilbage til Bali en anden gang.

Stig og Mette

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster