Familieferie til Bali og Komodo – juli 2019

Udtalelse fra kunde

Familien Juul

Familieferie til Bali og Komodo – juli 2019

Vi og vores to voksne børn (18 og 22 år) havde den skønneste ferie på Bali og Komodo National Park. Da vi skulle planlægge ferien, talte vi med en bekendt, som anbefalede Travel2Bali. Den anbefaling var berettiget. Tim er ikke kun ekspert i Bali og øerne omkring, men han var også god til at fornemme, hvad der ville passe til vores familie.

Vi startede i Ubud. Meget intenst og larmende, men på alle måder en fascinerende kultur oplevelse, og vi endte med at blive vilde med byen. Ubud ligger centralt, og det er nemt at komme til forskellige aktiviteter såsom river rafting og cykelture, hvilket vi kun kan anbefale, hvis man ønsker aktivitet på ferien.

Næste stop var i højlandet på Munduk Moding Plantation Resort. Wauw ! Hvilket hotel med det sødeste personale og den skønneste mad! Og helt anderledes end Ubud. Meget stille og med de mest fantastiske udsigter. Det var sjovt at besøge den nærliggende landsby, hvor de endnu ikke er så vant til at se turister.

Så gik turen til Komodo via fly til øen Flores, hvor vores meget søde og dygtige guide Ari ventede på os i lufthavnen. Vi blev kørt til havnen, hvor vores båd, en skonnert, lå og ventede. Vi var så heldige at have båden for os selv i 2½ dage, hvor vi badede, snorklede, slappede af på øde strande, så havskildpadder og flagermus og selvfølgelig masser af varaner på både Rinca og Komodo øerne. Den tur glemmer vi aldrig.

De sidste dage slappede vi af ved stranden i Sanur. Mellem vores forskellige stop var vi på sightseeing med Travel2Balis guide og chauffør. De var meget hjælpsomme, venlige og kunne ikke gøre det godt nok for os. I det hele taget var vi imponeret over guidernes viden.

Vi oplevede både på Bali og Komodo, at andre guider stod og lyttede til vores guider. Så ved man, at man har fat i eksperterne. Det kan godt være, at Bali har været en turist-ø gennem mange år, men øen og befolkningen formår stadig at levere en helt speciel og autentisk oplevelse, da de holder fast i deres kultur og religion og møder turisterne med stor åbenhed, venlighed og taknemmelighed. Det var første, men ikke sidste gang, at vi smutter forbi Bali.

Familien Juul

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster