Familieferie til Bali og Gili øerne – juli 2019

Udtalelse fra kunde

Familien Kristiansen, Bramming

Familieferie til Bali og Gili øerne – juli 2019

Vi har haft en fantastisk rejse til Bali og Gili Trawangan med Travel2Bali. Vi faldt for Tims store viden om Bali, stor fleksibilitet i forhold til valg af hoteller og planlægning af ture på rejsen.

Vi startede i Ubud, derefter på fantastiske Gili og til slut i Sanur. Vi ønskede i første omgang 3 overnatninger på Gili T, hvor Tim anbefalede min. 4. Vi tog 4 nætter, men kunne sagtens have brugt et par dage mere på denne skønne ø med lækre strande og dejlig ro uden motorkøretøjer.

Ved Rejsens ankomst blev vi modtaget af vores personlige guide Swara – Han havde ventet i min. 1 time, men var bare glad for at se os og meget positiv. Det var en fantastisk velkomst og vi en grundig gennemgang af hele vores ferie. Vi fik en masse at vide om Bali på vej til hotellet og følte os godt rustet til ferien et fremmed sted. Vi fik også vist hvor det var bedst at handle ind, veksle penge m.m. Vi fik en kuvert med billetter til alle udflugter, transporter, bådture m.m. og alting klappede. Hver eneste gang kom guiden og chaufføren i god tid.

Vi havde også fornøjelsen af Swara på vores landsbytur, hvilket også var en rigtig god dag, hvor vi kom tæt på de gæstfrie balinesere. På turen blev det planlagte program udvidet med en begravelsesceremoni, da Swara ville vise hvordan det foregår på Bali og er en kæmpe fest.

Vi kan også varmt anbefale Riverrafting og svømning med delfiner, som begge dele var en stor oplevelse for hele familien samt vores 3 børn på 17, 14 og 11 år. På Gili T var vi på en 3 timers snorkeltur, det var også en stor oplevelse, hvor vi så mange farverige fisk og skildpadder.

På alle 3 hoteller havde vi bestilt 2 værelser. De var placeret ved siden af hinanden med fælles terrasse, det kunne ikke have været bedre arrangeret. Generelt er Bali et dejligt sted med godt vejr (ikke for varmt). Befolkningen er ualmindelig servicemindede og imødekommende. Det er meget billigt at leve på Bali, vi spiste typisk aftensmad for 300-400 kr. for 5 personer inkl. drikkevarer.

Vi vil gerne anbefale Travel2Bali og rejser gerne med dem igen. Det er ikke dyrere end de store selskaber, men klart mere fleksibelt.

Tak for en fantastisk ferie. Hilsen Familien Kristiansen, Bramming

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster