Familieferie til Bali og Gili Air – juli 2019

Udtalelse fra kunde

Familien Plagborg

Familieferie til Bali og Gili Air – juli 2019

Efter at have hørt om, og efterfølgende talt med Tim, var vi ikke i tvivl om at ferien med vores 2 voksne piger skulle arrangeres af Travel2Bali. Tim lyttede til vores ideer og ønsker til turen, og kom med konstruktive og gode råd på en måde, så vi stadig oplevede det var vores tur.

Vores ferie var fordelt med 3 nætter i Munduk, 4 nætter i Ubud, 4 nætter på Gili Air og 3 nætter i Sanur.

Efter at være blevet afhentet i lufthavnen af vores fantastiske guide Swara, gik turen til Munduk hvor vi blev indlogeret på Sanak Retreat. Et skønt lille Spa resort ude midt i rismarkerne. Vi boede i de skønneste hytter med den smukkeste udsigt og den tilhørende restaurant var helt i top.

Ud over afslapning ved poolen, og oplevelser på egen hånd, var vi bl.a. på en guidet tur (bare os 4), rundt i området, hvor vi både oplevede den smukke natur, og fik en masse viden om de lokale og livet i rismarkerne. Turen blev afsluttet med et besøg hjemme hos guiden og hans familie.

Transporten til vores næste stop Ubud, var samtidig arrangeret som en heldagsudflugt med privat chauffør. Her besøgte vi blandt meget andet, et vandfald, var på kanotur, besøgte en kaffeplantage og spiste frokost med udsigt over den skønneste natur.

I Ubud, som er en relativ stor by, med masser af puls, boede vi helt centralt midt i byen på Rama Phala, hvor vi så snart vi trådte ud på gaden, havde direkte adgang til byen, alle de mange spisesteder, seværdigheder og butikker, samtidig med at vi kunne trække os tilbage, og uforstyrret slappe af ved hotellets pool.

Monkey Forest og Riverrafting skal opleves og i det hele taget er der masser af aktivitetsmuligheder, både på egen hånd, men også arrangeret af professionelle guider.

Gili øerne var endnu en fantastisk oplevelse. Vi blev igen hentet på hotellet og kørt til båden, som skulle sejle os til Gili Air. Gili øerne er helt fantastiske med de hvide sandstrande og det krystalklare vand. Ingen store hoteller, kun små resorts typisk bestående af måske 10-20 hytter

Vi var på en 5 timers snorkeltur, igen bare vores familie, hvor vi så både kæmpe skildpadder, korreler og masser af farverige fisk.

På Gili er der ingen motoriserede køretøjer, kun hestevogne og cykler, hvilket skaber en helt fantastisk stemning. Gili Air Lagoon Resort, med de dejlige hytter, pool bar og den hyggelige restaurant, var den perfekte base. Vi lejede cykler, og kom på den måde nemt rundt på hele øen. Happy hour og de smukke solnedgange skal opleves på Gili. Vi havde 4 nætter på Gili, men kunne sagtens have været der en dag eller to mere.

De sidste 3 nætter tilbragte vi i Sanur på Griya Santrian Beach hotel, hvor den stod på ren badeferie.

Mødet med de Balinesiske folk, deres kultur, religion, gæstfriheden og altid venlige smil skuffede bestemt ikke. For os var det helt rigtigt med 3-4 nætter hvert sted, og når flytningen kombineres med udflugter, opleves det netop ikke som ”spildtid”.

Vi kan varmt anbefale Travel2Bali hvis turen går til Bali og omkringliggende øer.

Familien Plagborg

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster