Familieferie til Bali & Gili Trawangan – august 2018

Udtalelse fra kunde

Susanne, Ole og familien

Familieferie til Bali & Gili Trawangan – august 2018

Travel2Bali – en sikker samarbejdspartner, hvis turen går til Bali eller Gili.

I sommeren 2018 tog vores familie på to voksne og tre børn (12, 19 og 21) på 16 dages tur til Bali og Gili.

Efter at have søgt en del på nettet, faldt vi over Travel2Bali’s hjemmeside. Allerede ved den første samtale med Tim Laugesen kunne vi mærke, at dette selskab vidste, hvad de havde med at gøre. Vi følte os trygge hele vejen. Alt blev planlagt før vi tog afsted, så vi ikke skulle bekymre os om overnatning eller andet undervejs, hvilket klart kan anbefales.

Planen var en tur med 3 destinationer: Ubud midt på Bali med masser af kultur, Gili Trawangan med et dykkerkursus og afslutning i Sanur med strandferie. Bali og Gili-øerne er fantastiske rejsemål og det blev en stor oplevelse og en dejlig ferie. Undervejs til Gili Trawangan måtte vi ændre rejseplaner pga. de lokale vindforhold, da der var usædvanligt meget vind. I stedet for den helt normale sejltur fra Bali til Gili, fik Tim ændret sejlturen til fly via Lombok. Stor ros til Tim, da dette mulig gjorde vores mål om et dykkerkursus på Gili Trawangan.

Mens vi var på Gili Trawangan, kom det store jordskælv på Lombok. Skælvet gik hårdt ud over Lombok og ligeledes de små Gill-øer. Alt var ødelagt, med store omkostninger for de lokale, både omkomne, tilskadekomne og ødelagte hjem. Vi, som turister på Gili Trawangan, blev selvfølgelig også berørte af skælvet, da samtlige hoteller var så ødelagte, at alle turister skulle evakueres fra øerne.

Igen var Tim Laugesen klar – blot et telefonopkald til Danmark og Tim havde en plan, der inkluderede bådtransport fra Gili tilbage til Bali. Ved vores ankomst til Bali, var der arrangeret transport og hotel og vi blev modtaget af Tim’s lokale samarbejdspartner, Ms. Ari. Vi var flere familier, der blev samlet og vi fik talt om de voldsomme oplevelser omkring jordskælvet og evakueringen. Som familie havde det ikke været rart selv at skulle have arrangeret alt dette – vi kan kun anbefale, at familier, der ønsker at rejse ud i verden på længere ture, gør brug af et rejseselskab – og Travel2Bali er et rigtig, rigtig godt bud, hvis turen går til Bali og Gili.

Vores ferie på Bali og Gili blev en fantastisk tur, om end naturkræfterne havde en stor indvirkning på rejsen. Vi blev ikke færdige med Bali og Gili, så vi skal afsted igen – og det bliver helt sikkert med Travel2Bali og Tim Laugesen.

Mange taknemmelige og anbefalende hilsner, Susanne, Ole og familien.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster