Familieferie på Bali – oktober 2016

Udtalelse fra kunde

Birgitta Johansson

Familieferie på Bali – oktober 2016

Vi er glade for at vi fulgte vores intuition, og lod Travel2Bali, arrangere vores tur til Bali. Allerede efter den første samtale mærkede vi, at Tim brændte for at give kunderne gode og unikke rejseoplevelser. Efter flere samtaler, hvor vi fik kyndig, personlig og engageret sparring fra Tim faldt detaljerne omkring rejsen på plads.

Vi er en familie på to voksne, samt to børn (7 og 15 år), som tilbragte 2 fantastiske uger på Bali. Vores rejse var en god blanding af kultur, natur og strand ferie.

Vi blev mødt på lufthavnen af personale fra Kriss Tours, guiden Made og vores chauffør Ketut, to meget engagerede og venlige personer som vi havde flere super gode dage sammen med de dage på rejsen, hvor vi var på oplevelses- og sightseeingture fra vores hoteller. Vi boede i Ubud og Sanur.

Første uge på hotel Sri Bungalow i Ubud. Her boede vi centralt inde i byen men dog lige midt ude i en rismark, anderledes og det skal opleves for at man kan forstå det! Vi boede i et dejligt stort to etagers familieværelse.

Fra Ubud var vi på ture til templer, kørte rundt i naturskønne landskaber, badede i et vandfald og oplevede, hvordan sommerfugle blev udklækket i en sommerfugl park. Vores guider var meget lydhøre overfor vores interesser så vi kom også til et batikværksted og besøgte et kunstgalleri selv om det ikke var planlagt fra start.

På en landsbytur blev vi hilst velkommen af en af landsbyens beboere, besøgte deres lokale skole og var hjemme hos en familie. Vi var også med ude på rismarkerne og plante ris. Denne dag gav os et utroligt indblik i balinesernes dagligdag.

Dagen, hvor vi flyttede til Hotel Parigata i Sanur blev også en sightseeing dag på den måde blev tiden udnyttet optimalt. At rejse med privatguide og chauffør giver stor fleksibilitet man kan stoppe og købe frugt langs med vejen og der bliver ingen ventetider når man skal besøge seværdigheder.

Under vores anden uge i Sanur stod der badning og afslapning på programmet. Vi nød det store udvalg af restauranter og den stemning der var i byen. Et besøg i hotellets udmærkede spa afdeling blev der også tid til. Vi kan helt sikkert tænke os at vende tilbage en gang i fremtiden.

Hilsen Birgitta Johansson med familie fra Espergærde.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster