Familieferie på Bali & Gili Trawangan – november 2017

Udtalelse fra kunde

Charlotte Boll & fam.

Familieferie på Bali & Gili Trawangan – november 2017

Da vi i april 2017 besluttede, at vi skulle på en familieferie – to voksne og to børn på 7 og 10 år, faldt valget hurtigt på Bali. Øen blev afbilledet som fantastiske smuk – grøn og frodig og befolkningen blev beskrevet som imødekommende og venlige.

Og dette er virkeligheden – Bali er gudernes ø og befolkningen er venlige og hjertelige. Vi følte os velkommen alle steder også med børn – måske børnene faktisk var endnu mere velkommen end os voksne. Bali og Gili Trawangan er fantastisk steder at rejse hen med børn.

Da Bali var blevet valgt som destination, skulle vi finde et rejsebureau. Vi havde nogle helt specifikke ønsker til, hvad vores rejse til Bali skulle indeholde, og vi ønskede derfor selv at have medbestemmelse omkring vores rejse. Det gjorde, at vi med det samme fravalgte de store rejsebureauer, og fandt frem til Travel2Bali via en søgning på nettet.

Gennem Travel2Bali kunne vi få vores ønsker opfyldt, og vi følte fra første kontakt gennem mail og senere gennem telefonsamtaler, at der blev lyttet til vores ønsker samtidig med at vi fik en meget konstruktiv og ærlig vejledning. Vi har gennem hele processen følt os fuldstændig trykke ved vores valg af Travel2Bali som rejsebureau.

Også da den mest utænkelige situation opstod 1 md før vores afrejse, da vulkanen Agung beliggende på Bali begyndte at vise tegn på et snarligt udbrud med evakuering af lokalbefolkningen omkring vulkanen. Tim vejledte os, og vi havde en tryg og god dialog om muligheder og risici. Det gjorde, at vi rejste trygge og rolige af sted til Bali trods usikkerhed omkring et muligt vulkanudbrud.

Vores ønsker til vores rejse var, at vi skulle bo ved vandet – helst på standen, vi skulle kunne snorkle og gerne også dykke fra stranden, der skulle være fredeligt og vi ville ikke flytte rundt hele tiden. Vi tog afsted for både at opleve det lokale liv men i særdeleshed det turkisblå hav med alle sine vidundere.

Med udgangspunkt i vores ønsker blev vi vejledt af Tim om at bo i Sanur på Segara Village og tage til Gili Trawangan med ophold på hotel Oceano. Det var de perfekte valg for os. På begge hoteller blev vi booket ind i store familieværelser med god plads, rolige omgivelser og hoteller af høj standard.

Og deres beliggende var perfekt på stranden – vi kunne gå ud fra stranden begge steder og snorkle på koralrev i et roligt hav. Perfekt, når børnene skulle snorkle med akvariefisk, havskildpadder og baby-hajer for første gang. På Gili Trawangan fik vores datter på 10 år endvidere muligheden for at flaske-dykke gennem et dykkercenter beliggende kun få meter fra hotellet.

En anden grund til at valget faldt på Travel2Bali var, at der i rejsen er inkluderet 2 heldagsture og 1 halvdagstur med privatchauffør. Vi fik herved mulighed for at se nogle andre sider af Bali, opleve højlandet, rismarker og de frodige vulkanområder samt en meget underholdende og smuk River Rafting tur.

Kort sagt – Bali og Gili Trawangan samt Travel2Bali levede fuldstændig op til vores forventninger. Ja, vi sidder faktisk tilbage med en fantastisk følelse af, at have fået endnu mere end vi havde turde håbe på inden vi rejste afsted. Og det er ikke sidste gang vi har besøgt Bali eller Gili Trawangan – måske det næste gang også bliver et besøg på Gili Air og Gili Nemo.

Endnu en gang tak for en dejlig og velorganiseret rejse.

Med venlig hilsen Charlotte Boll & fam.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster