Familieferie på 30 dage til Bali – januar 2019

Udtalelse fra kunde

Familien fra København

Familieferie på 30 dage til Bali – januar 2019

Vi er en familie med tre små børn (0-5 år), der brugte hele januar måned på Bali. Travel2Bali fik skræddersyet en pakke, som vi har rigtig meget godt at sige om. Vi kan fremhæve følgende:

Rundrejsen blev optimeret med Tims mangeårige erfaring, og vi undgik derfor at bo i de mest turistede områder/hoteller. De valgte hoteller var charmerende og mindre hoteller med god service, og hvor børnene legede løs i pool området og på stranden. På forhånd havde vi overvejet større hoteller med flere faciliteter, men det viste sig langt fra nødvendigt, og vi værdsatte de mere intime hoteller.

Udflugterne med Travel2Balis lokale team på Bali står tilbage som nogle af vores højdepunkter.  Det selvom vi var lidt spændte på, hvordan det ville gå med små børn. Turene var primært arrangeret på dage, hvor vi skiftede hotel. En model der fungerede helt perfekt. Chauffør og guide var altid de samme personer, hvilket skabte en skøn relation, ikke mindst for børnene.

Forholdene var gode (bl.a. autostol til vores mindste), og chaufføren kørte trygt rundt på Balis kringlede veje. Guiden (der havde gode engelskkundskaber) var meget behjælpelig ved ethvert sightseeing stop og tog gerne børnene med sig rundt. Et par ekstra hænder er altid behjælpeligt for en børnefamilie. Alt i alt et fremragende setup, hvor man også selv er herre over tidsplanen, og børnenes behov (tissetrang, sult, krudte af mm.) kan imødekommes uden at forstyrre andre rejsedeltagere.

Udover udflugter med guide benyttede vi os af flere aktivitetstilbud. De er alle baseret på Travel2Balis netværk af seriøse og etablerede aktører, hvilket giver en god tryghed.

Travel2Bali og Tim leverede hele vejen igennem en særdeles høj og personlig service, hvilket også kom til udtryk, da vi undervejs havde brug for support. Med et lokalt team på Bali og hurtig respons fra Danmark blev problemer hurtigt løst og opholdets gode oplevelser kunne fortsætte. En service vi håbede at have sikret os ved ikke at arrangere rejsen på egen hånd gennem diverse portaler.

Vi ser nu tilbage på en skøn tur til Bali med værdi for pengene, hvor vi var i trygge hænder, og hvor vi selv med 3 små børn fik mulighed for at komme vidt omkring og fylde godt på med skønne autentiske oplevelser.

Hilsen familien fra København

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster