Familieferie på Bali & Gili – oktober 2023

Udtalelse fra kunde

Morten Kilsgaard Larsen

Familieferie på Bali & Gili – oktober 2023

Fantastisk service og en fantastisk ferie. Vores mest fantastiske ferie indtil nu. Vi var afsted Mor, Far og tre børn på 7 år, 3 år og 8 måneder.

Vi oplevet en enorm tryghed i at have samtaler med Tim inden afrejse og hans team på Bali levet fuldt op til vores forventninger og mere til ❤ Vi havde 18 dejlige dage, som bød både unikke oplevelser, tid til hinanden i behagelige omgivelser på dejlige hoteller.

Jeg kan varmt anbefale Bali (de er så glade for børn) og ikke mindst kan jeg anbefale Travel2Bali, som yder en service som er svær at finde andre steder i dag – Tak for nogle unikke minder som vi tager med os videre i livet.

På vores tur boede vi tre forskellige steder, Ubud, Gili T og Sanur ligeledes havde vi på forhånd 2 heldagstur bestilt hjemmefra. Transport var vores største bekymring ift. at rejse med børnene, men det blev heldigvis gjort til skamme. Transporten mellem til og fra lufthavnen og mellem vores tre hoteller forløb gnidningsfrit, selvfølgelig er børn trætte men kan sagtens få en lur i en bus (vi kan anbefale privat transport).

Vores guidet endagsturer 2 stk. “Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk og Balis natur og kultur” var også dejlige oplevelser og en utrolig behagelig guide, som børnene lynhurtig blev tryg ved fordi han ikke “overgjorde” tingene og var helt stille og rolig.

Det var den samme guide begge gange og på den anden tur var det bare som at have en rejsemakker med, behagelig og samtidig stort viden om f.eks. natur også i relation til hvad vi har i Danmark (hvilket også var sjovt for de voksne men også enormt tryghedsskabende for børnene). Det endte faktisk med at vi selv fik mere blod på tanden og selv bestilte/arrangeret 2 halvdagsture imens vi var der.

Vi blandt andet ude at snorkle på Gili, og her var vi også lidt betænkelige ift. den mindste men det fungeret rigtig fint. Vi skiftes til at være i med den store og lidt den mellemste (den mellemste syntes det var lidt mærkeligt at vandet var så klart at han kunne se hvor dybt der egentlig var) imens sad den anden med den mindste.

Der var tag på båden så solen man kunne være beskyttet for solen og båden lå roligt i vandet. samtidig var der rigeligt med andre både omkring os i tilfælde af uheldet skulle være ude. Så snyd ikke jer selv for sådan en tur og tag bare fire timer for at bevarer ro på og god tid til en helt enestående oplevelse (jeg skal i hvert fald ud og snorkle igen næste gang jeg for chancen).

Jeg vil igen takke for en fantastik tur som vi stadig varmer os på her i en lidt kold dansk vinter.

Med venlig hilsen Morten Kilsgaard Larsen

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster