Familieferie Bali, Gili og Komodo Island – oktober 2017

Udtalelse fra kunde

Sofie og Jesper

Familieferie Bali, Gili og Komodo Island – oktober 2017

Vi havde en FANTASTISK rejse til Bali med Travel2Bali, tilbage i oktober 2017.

Vi (2 voksne og 2 børn 11/14 år) havde, fra start selv en del ideer til hvad vi gerne ville se, mens vi var på Bali og øerne omkring Bali. Tim fraTravel2Bali kom med gode råd, vejledning og input, så det hele passede sammen.

Vi startede på Bali hvor vi boede på et hyggeligt hotel i Ubud. Vi havde vores egen guide / kontaktperson som var utrolig sød og hjælpsom. Vi var på en del ture, hvor vi blandt andet så rismarker, vandfald og templer. Herefter fløj vi til Flores, hvor vi skulle med båd til Komodo, vi havde 2 nætter på båden. Dette var helt fantastisk. Båden bestod af 3 kahytter, så vi var 4 gæster og 7 besætningsmedlemmer, så vi manglede intet.

Naturen var så smuk og man var helt bjergtaget af blot at sidde på dækket og kigge ud over havet eller ligge og snorkle i det klareste vand med Manta rokker. Komodovaranerne var nogle meget fascinerende store dyr og spændende at opleve på tæt hold. Dette var lidt dyrt, men vi ville bestemt ikke spare det væk for noget, det var den bedste oplevelse på hele turen.

Efter Komodo havde vi to nætter på et lækkert hotel på Flores med super afslapning.

Vi tog til Gili Trawangan efter Flores, hvor vi boede i et dejligt stille område (nordkysten) Øen var ikke stor og vi kunne cykle den rundt på ca. 30min. På Gili Trawangan nød vi de hvide strande, god mad og fik dykket en masse.

Tilbage på Bali og lækkert hotel i Sanur, hvor vi kunne tage udflugter til templer, skildpadde center, kæmpe vandland og meget mere.

Mens vi var afsted, var der varsling om vulkanudbrud. Vi skulle holde os opdateret og til dette var Tim og hans ansatte på Bali de mest fantastiske guider. Vi følte os helt trygge og mærket intet til vulkanen mens vi var der. Vi havde god kontakt til de lokale guider som alle var søde, ekstremt hjælpsomme og altid smilende.

Det er helt sikkert at vi til hver en tid, vil anbefale Travel2bali til alle andre og ville helt sikkert gerne bruge dem igen, hvis vi skulle være så heldige at skulle tilbage til Bali.

Hilsen Sofie og Jesper

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster