Familie rundtur på Bali & Gili Meno – april 2019

Udtalelse fra kunde

Rikke, Henrik og Suzanne

Familie rundtur på Bali & Gili Meno – april 2019

Vi var en lille familie på 2 voksne og 1 barn 15 år og havde aldrig været så langt væk før. Men Travel2Bali/Tim hjalp os med en rundtur til Bali og det blev en fantastisk tur.

Vi boede 4 forskellige stedet: Vi startede i Ubud – fantastisk sted og rigtig dejligt hotel og var på en heldagsudflugt også fantastisk, så kørte vi til Candidasa også et rigtig dejligt hotel i 2 dage inden vi skulle til Gili Meno, og det var en rejse som slog benene væk under os.

Bare denne oplevelse med måden man kommer dertil, var en sjov oplevelse, og så at komme til Gili Meno – helt fantastisk. Man kan ikke komme til et sted hvor der er mere fred end der, så vi nød bare at gå i bare fødder i 4 dage og kunne kun bade, snorkle, spise og slappe af.

Derefter sluttede vi af i Sanur. Det var også et dejligt hotel tæt på stranden. Byen lignede lidt en hvilken som helst andet feriested i Europa, men måske manglede den lidt flere shopping butikker, når det nu skulle være. Men det at man var steder, hvor havet var varmt og du kunne stort set bade altid det var rigtig dejligt for os.

Inden vi tog hjem, var vi på udflugt op af vulkanen og se solopgang, det var en flot oplevelse, men hårdt. Så Travel2Bali havde lavet os en uforglemmelig tur, og vores guide på Bali var fantastisk under hele turen, utrolig søde og hjælpsomme hele vejen igennem.

Vi er helt sikkert ikke færdige med Bali, så engang vil vi afsted igen med hjælp fra Tim/Travel2Bali.

Hilsen Rikke, Henrik og Suzanne

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster