Familie Rundrejse på Bali & Nusa Lembongan – juli 2016

Udtalelse fra kunde

Familien Bundgaard - Kolding

Familie Rundrejse på Bali & Nusa Lembongan – juli 2016

Da vi i foråret 2016 begyndte at snakke om, at årets sommerferie skulle gå til Bali, havde vi kig på flere rejsearrangører som udbydere. Vi valgte i første omgang at spørge et større velkendt rejsebureau om at komme med et oplæg på en familietur for 2 voksne og 2 børn på henholdsvis 7 og 10 år. Efter længere tids langsommelig og manglende feedback på vore spørgsmål og henvendelser valgte vi så at sige stop og kigge os om efter en anden rejsearrangør.

Valget faldt på Travel2Bali og fra første henvendelse var der suveræn kundeservice – spørgsmål blev besvaret straks, der blev ringet retur flere gange med andre og evt. nye forslag og ideer til hvordan vores ønsker og behov for en super ferie for alle i familien også kunne opfyldes. Da rejseplanen var på plads og bookninger skulle ske, røg vi i problemer, da vi blevet ”låst” af det første rejsebureau på flyafgangene. Tim fra Travel2Bali tog kampen op og hjalp os med at få løst udfordringerne, så vi kunne komme afsted på den ønskede dato og afgang. Godt gået.

Vores rejseplan blev 2,5 uges rundrejse i juli måned 2016 med start i Ubud, videre til Lovina, et stop over i Sanur inden afgang til øen Nusa Lembongan og til sidst afslapning i Sanur. Programmet blev en god blanding af udflugter, sightseeing samt masser af pool tid og afslapning.

I Ubud boede vi på Sri Bungalows og havde gåafstand til flere seværdigheder. Der havde vi booket en Village Tour som viste den autentiske side af Bali på landet samt besøgte en skole.

I Lovina boede vi på Puri Bagus og nød det rolige liv ved vandet. En tidlig morgen var vi på Delfin safari i solopgangen – selvom der var ca. 50 andre småbåde blev det en super fin tur.

Efter en enkelt overnatning i Sanur skulle vi videre til øen Nusa Lembongan. Bådafgang og ankomst foregik direkte på stranden, hvor børnene blev båret på skulderne sammen med bagagen, mens vi andre måtte hoppe i til knæene. Vi boede på Dream Beach Huts i en hytte helt ud til stranden med bad og toilet udenfor.

Det her sted er klart der, hvor vi har mærket naturen mest på turen – med høj- og lavvande i den lille bugt, blæst og totalt vindstille hav samt de mest fantastiske solopgange fra sengekanten og solnedgange fra hotellets loungeområde imens der blev spillet skak under happy hour.

Afslutningsvis boede vi i Sanur på Puri Santrian med total afslapning og spabehandlinger, almindeligt charterliv og en anden delfintur på programmet.

Transferturene mellem hotellerne har været super gode med den private guide fra Golden Kris, hvor der blev lyttet til hvad vi ønskede at se undervejs. Det var for os voksne de mest spændende og oplevelsesmæssigt de bedste dage, hvor vi fik et uddybende indtryk af Bali gennem dialogen med guiden.

Alle hoteller har været med family rooms eller connecting doors samt fine pool områder, så der var fyldt op på familiekontoen ved hjemkomsten. Vi har alle følt os trygge undervejs, og rejseplanen har bare klappet. Helt klart en ferie som har levet op til vores forventninger, og som vi gerne anbefaler til andre.

Hilsen Familien Bundgaard fra Kolding

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster