Familie rundrejse på Bali & Gili – jul/nytår 2018/19

Udtalelse fra kunde

Casper, Sofie, Jesper & Trine

Familie rundrejse på Bali & Gili – jul/nytår 2018/19

Vi, en familie på 4 med to børn på 10 og 11 år rejste til Bali i december 2018. Vi skulle være afsted i 19 dage og vi glædede os. Forud for turen havde vi allerførst talt meget om hvor vi skulle hen i verden.

Da vi bestemte os for Bali, fandt jeg hurtigt Travel2Bali på nettet og vi tog kontakt til Tim. Her kunne vi godt mærke, at han vidste hvad han talte om. Vi fik fortalt hvad vi godt kunne tænke os – og hvad vi absolut ikke kunne tænke os og Tim var hurtig til at finde ud af hvad vi er for nogle ? Så han strikkede et program sammen som var lige i øjet for os.

Vi har fået en fantastisk rundrejse med en god kombination af rejse og ophold i Ubud, Lovina, Candidasa, Gili Trawangan og Sanur. Vi havde planlagt de fleste udflugter hjemmefra, sådan vi kunne forberede os bedst muligt på alt det vi skulle opleve, samt fortælle vores børn om hvad der skulle ske.

Det har været en helt igennem fantastisk tur. Vi har mødt så mange søde mennesker, dejlige Balinesere som er så venlige og imødekommende. Vores guide og chauffør har gjort et virkelig godt stykke arbejde med at fragte os rundt på det meste af øen, fortælle om kultur, seværdigheder og dagligdag.

Vi har haft den samme guide og chauffør på hele turen, så vi følte at vi kom til at kende dem. Vi fik talt om mange ting på vores ture, så vi har fået et godt indblik i hvordan det er at være Balineser. Det er vi dybt taknemmelige for at have oplevet.

Vi kan på det varmeste anbefale Tim og Travel2Bali, samt hans dygtige ansatte.

Hilsen Casper, Sofie, Jesper & Trine

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster