Familie Rundrejse på Bali – juli 2023

Udtalelse fra kunde

Malene

Familie Rundrejse på Bali – juli 2023

Vi havde to fantastiske uger med rundrejse på Bali. Vi var i Ubud, Munduk, Pemuteran og Sanur. Alle steder var der både smukke og spændende oplevelser og masser af afslapning for hele familien. Vi synes utrolig godt om konceptet med at se så forskellige dele af øen, og det levede til fulde op til vores forventninger og gav en meget afvekslende ferie.

Undervejs på skiftedagene fra by til by så vi spændende seværdigheder såsom Gitgit-vandfaldet og flere imponerende risterasser og templer og var på en hyggelig kanotur. Men selve køreturene gennem bjergene var også en stor oplevelse. Alle kører med lav hastighed og hensynsfuldt – især vores travel2bali-chauffør – så der var rig lejlighed til at nyde den smukke natur og landsbyerne med de små familie templer, butikker og gadeboder.

Vores guide, Mardika, var utrolig rar og hjælpsom, havde tjek på alt og tog familiebilleder af os. Vi tog på river rafting i Ubud og var på solopgangstrekking på Mount Batur. Begge dele kan varmt anbefales. Det var magisk at sidde på bjergtoppen over skyerne og se solen stå op. Vi fandt virkelig gode restauranter og caféer i Ubud, Sanur og til vores overraskelse ikke mindst i Pemuteran.

Mange hilsner Malene

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster