Familie rundrejse Bali & Gili – juli 2016

Udtalelse fra kunde

Familien Kjær fra Odder

Familie rundrejse Bali & Gili – juli 2016

Mega fantastisk rejse og meget kompetent og dygtig rejsearrangør.

Vi – en familie med far, mor og 2 børn på 14 og 16 år – er lige hjemvendt efter en helt fantastisk rejse til Bali og Gili.

Da vi besluttede os for at rejse til Bali kontaktede vi Tim fra Travel2Bali, som vi havde hørt meget rosende ord om. Lige fra det første ”telefonmøde” følte vi at det var det helt rigtige valg af rejsearrangør vi havde gjort.

Tim var fantastisk dygtig til at fornemme hvad vi rigtig gerne ville se og hvordan vi gerne ville bo og rejse – i det hele taget utrolig engageret – han tog sig utrolig god tid til af lytte og tale med os. Man er ikke i tvivl om, at for Tim er det ikke kvantitet af rejser men kvalitet.

Vi endte op med at starte vores rejse ud med at bo i Ubud i 3 nætter på Rama Phala Resort – rigtig hyggeligt sted midt i byen og med skønne bungalows i en frodig have. Dejlig morgenmad og utroligt venligt personale.

Efter 3 overnatninger gik det videre til Candidasa, hvor vi boede på Rama Candidasa i 3 dage. Endnu et skønt hotel med igen hyggelige bungalows og dejligt pool område og fantastisk udsigt over havet og igen utrolig venligt personale.

Næste stop var 4 nætter på Gili Trawangan – Oceano Jambu Luwuk Resort. Gili er også helt fantastisk (jeg synes at jeg bruger det ord hele tiden men det beskriver faktisk det hele på turen). Der er intet larm fra biler eller knallerter – kun cykler og hestevogne. Man mærker straks roen når man ankommer til denne ø.

Her går tiden i total afslappet tempo – alle er glade og igen meget venlige. Vores hotel lå ikke langt fra lille hyggelig ”centrum” med små butikker og ok mange restauranter. Der er nogle smukke strande og i det hele taget et sted man bare bør opleve når man skal til Bali, og man kan let leje en båd for at besøge de 2 andre øer for at snorkle.

Vores sidste stop var Sanur, hvor vi boede på Villa Dampati. Et skønt kompleks med 9 store villaer med egen pool og butler (ret vildt at opleve). Her bliver man virkelig forkælet i højeste klasse. Vi kørte en af dagene i taxi til Kuta hvor vi var i et kæmpe vandland ”Wather Boom”. Vild fedt sted at tage hen med børn og andre barnlige sjæle, men byen et meget hektisk storbyagtig med mange storcentre og butikker der faktisk var ret dyre i forhold til alle de andre steder vi har været, så hurtigt tilbage til mere fredeligt Sanur.

Det er faktisk meget svært at begrænse sig i beskrivelsen af vores tur til Bali. Vi havde utrolig mange skønne oplevelser, og det er meget nemt at rejse på Bali. Det skal også lige nævnes at næsten alle på Bali er Hinduer, hvilket er de mest fantastiske venlige og søde mennesker der tror på at hvis de gør deres bedste for andre så gør andre også det samme, så der er ikke meget kriminalitet og man er ikke utryg ved at færdes ude om aftenen.

Delfintur var vi også på og det skal man ikke snyde sig for – meget spændende for hele familien at se disse søde dyr. Tim havde arrangeret guider (rigtig dygtige) der var med os da vi flyttede mellem hotellerne. Dette var igen meget velarrangeret og aldrig unødige ventetider. Det var en god måde at udnytte kørslen på når man var afsted. Vi kunne også selv være med til at bestemme hvad man gerne kunne tænke sig at se på turen.

Efter 14 uforglemmelige overnatninger på Bali gik turen mod Danmark igen, men vi kommer helt sikkert tilbage til Bali og Gili igen med Travel2Bali.

Hvis du/i overvejer at rejse til Bali så kan det virkeligt kun anbefales at kontakte Tim og få planlagt en tur i sammenråd med ham. Det vil man ikke fortryde !!!

Kæmpe ros og tak til dig Tim for en fantastisk rejse som vi aldrig glemmer !!!

Mange hilsner fra Familien Kjær fra Odder

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster