Bryllupsrejse til Bali – marts 2015

Udtalelse fra kunde

Jan og Linnea

Bryllupsrejse til Bali – marts 2015

Vi er netop kommet hjem fra en fabelagtig bryllupsrejse til Bali arrangeret af Travel2Bali. Vi har fra starten følt os hørt, mødt og imødekommet i forhold til planlægning af vores rejse – de ønsker, vi selv havde blev på fineste vist løst med forslag til overnatning m.m. fra Tims side.

Vores rejse har jo ligget i regnsæsonen, men det synes vi ikke på nogen måde skal afskrække andre fra at gøre det samme, vi har oplevet særdeles minimalt “besvær” i den forbindelse. Vi valgte fra starten at se det som en fordel, øen er grønnere, og der er knap så mange turister som i højsæsonen – og det har vi ikke fortrudt !

Vi havde 4 overnatninger i Ubud på Pertiwi Resort& Spa – et udmærket mellemklasse-hotel, som fint opfyldte de behov vi havde, og som ligger fantastisk centralt uden at være plaget af larm. Vi nød bl.a. at gå tur i abeskoven og interagere med aberne og abeskovens “passere”, som på smukkeste måde viste os, hvordan man med respekt for dyrene kan håndtere turisternes ønsker om at se og opleve dem på tæt hold.

Derudover havde vi aftalt en “ekstra” tur med vores fantastiske guide, Made og chauffør, Sone, fra Golden Kris – som var blevet koblet på os fra Travel2Bali’s side. Turen gik til bla. Mas Village for at se træskærerarbejde samt Celuk for at se sølvsmede i aktion – super fantastisk og lærerig tur.

Så gik turen op i bjergene på den nordlige del af øen til 4 overnatninger på Munduk Moding Plantation – WOW et sted, fabelagtig udsigt fra deres prisvindende infinity pool, skøn restaurant og en service ud over det sædvanlige fra ledere og øvrigt personale. Her oplevede vi nogle timers regn (det er jo bjergene), men det var først, da vi havde været ude at opleve i området hele dagen, så det ødelagde intet.

Vi havde været gift et halvt år den ene af dagene – og hvad så vi, da vi kom tilbage til vores villa efter aftensmad ? – jo, hotellets personale havde såmænd lagt en gave til os (en smuk batik-dug) med lykønsknings brev samt fyldt badekarret op med blomster i hjerte-mønster ! Dette sted kan noget helt særligt i forhold til at få sine gæster til at føle sig godt tilpas – et perfekt sted til fx bryllupsrejse eller ekstra forkælelse !

De sidste 4 dage gik til Sanur og Parigata Resort & Spa – et dejligt hotel. Her kunne vi bruge vores sidste dage med at gå ture ved stranden, få klaret de sidste gaver hjem til og besøg hos bekendte – skønt skønt !!

Made og Sone fra Golden Kris var som nævnt koblet på os som guide og chauffør – det indebar, at turen mellem hotellerne var tilrettelagt som guidet tour med diverse stop ved templer, vandfald mm – genial udnyttelse af transporttid. Vi hyggede os i hinandens selskab – Made var en meget kompetent guide med stor viden og specielt templerne og diverse spirituelle betydninger, historier mm.

Vi fløj med Singapore Airlines – og det er ikke for ingenting, at de er kåret som verdens 3. bedste flyselskab.

Vi skylder Travel2Bali og Tim i særdeleshed STOR tak for fantastisk planlægning, support mv. og giver vores varmeste anbefalinger til at bruge dem til fremtidige rejser til Bali mm. – vi blev som mange andre smaskforelskede i den skønne ø og i særdeleshed deres befolkning !

Jan og Linnea

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster