Baliferie og rundrejse – juli 2017

Udtalelse fra kunde

Dorthe og Peter

Baliferie og rundrejse – juli 2017

Vi overlod vores ferieplanlægning til Travel2Bali og Tim på baggrund af de gode anmeldelser. Det er vi rigtig glade for, og anmeldelserne er fuld fortjente. Vi blev holdt i hånden gennem hele planlægningen, og vi fik planlagt lige den tur vi gerne ville have. Super dialog med Tim og teamet, for hvem f.eks. kontortid i store træk er når du har tid.

På Bali fik vi en perfekt service af vore altid smilende guide, der ikke bare remsede fakta op om Bali og det vi så, men med hvem vi kunne have en super dialog om deres samfund, skikke og levevis. Alt det praktiske klappede hele vejen igennem, og de små tilpasninger vi ønskede undervejs blev bare passet ind.

Vi er begge midt i fyrrene og vores plan for turen til Bali var deltagelse i en fødselsdagsfest hos nogle venner og så at få slappet af og nyde den gode service. Grundet deltagelsen i fødselsdagsfesten boede vi den første uge på et lidt afsides beliggende resort Amarta Beach Retreat, ca. 8 km. nordvest for Tanah Lot (hvis marked vi kan anbefale… ingen påtrængende sælgere). Det fiksede Tim & teamet booking af fra dag til dag, selvom de ikke har haft gæster der tidligere.

Den sidste uge delte vi mellem Lovina (dejlig badestrand og roligt vand) og Ubud, hvor ”storby- pulsen” slår lidt ind uden at landsbystemningen forsvinder. I Ubud var vi på madlavningskursus. Sjov og lærerig oplevelse.

Vi kan uden forbehold anbefale I lader Tim og Travel2Bali arrangere jeres ferietur. Så er I sikre på perfekt planlægning og service.

Mvh. Dorthe og Peter

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster