Bali Rundrejse & Nusa Lembongan – februar 2018

Udtalelse fra kunde

Ole og Dorrit

Bali Rundrejse & Nusa Lembongan – februar 2018

Siden jeg var 22 år, har jeg ønsket mig at komme til Bali og her ca. 40 år senere, tænkte jeg, at jeg hellere måtte få gjort alvor ud af det. Jeg forestillede mig at, jeg skulle arrangere turen selv og snakkede med nogle der havde været der, men det virkede lidt uoverskueligt.

Så gik jeg på nettet og fandt forskellige tilbud. De var imidlertid begrænset til om sommeren og jeg ville gerne væk fra den danske vinter. Da jeg fandt Travel2Bali og snakkede med Tim Laugesen så kunne det hele lade sig gøre.

Tim spurgte ind til mine interesser og fandt hurtigt frem til, at det var en kulturrejse, jeg gik efter. At vi ydermere skulle forkæles med egen guide og chauffør var overvældende. Hverken min mand eller jeg, er vilde med at rejse i flok.

Vi fik en rundrejse på Bali i 14 dage, hvor vi boede i Sanur, Ubud, Candidasa og Lovina. Derefter havde vi 6 dage på Nusa Lembongan til at fordøje turen og nyde det afslappede strandliv.

Vi oplevede alt hvad jeg havde drømt om hjemmefra, Ikatvævning, træskærerarbejde, balinesisk dans, den lokale Aga- stamme (øens oprindelige befolkning) og deres dobbelt Ikat vævning, mange smukke templer, vidunderlige udsigter og farvestrålende markeder, Gitgit vandfaldet, en kaffe plantage, ja jeg kunne blive ved.

Det bedste ved turen var, at det var arrangeret så smart, at man havde nogle dage på egen hånd i byerne og sightseeingen foregik på transporten mellem byerne.

Jeg synes vi fik meget for pengene. Vi har boet godt. Tim har vejledt os venligt og grundigt og alt på rejsen har fungeret optimalt. Ingen slinger i valsen!

Bali er en farvestrålende ø med en venlig befolkning, som har mange yndefulde og kreative traditioner. Jeg kan anbefale en tur til Bali under Tim Laugesen kyndige vejledning.

Med venlig hilsen Ole og Dorrit

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster