Bali rundrejse med bryllup – juli 2015

Udtalelse fra kunde

Christian, Charlotte & børn

Bali rundrejse med bryllup – juli 2015

Forberedelserne havde været mange, og spekulationerne endnu flere – Hvor skal man tage hen på bryllupsrejse med 4 børn fra 7 til 19 ?

Efter grundig research med fordele og ulemper besluttede vi os for at tage til Bali. En beslutning, der helt klart stod fast efter vores første samtale med Tim. Sjældent har vi mødt en mere engageret, vidende og venlig rejsearrangør, som også tog sig tid til telefonsamtaler aften og weekend.

Sammen med Tim fik vi planlagt den skønneste rejse, som startede med en lang flyvetur over Doha. Selv om det tog 20 timer, gik det over al forventning, på trods af små trætte piger. I Denpasar lufthavn blev vi mødt af vores helt egen private guide, med medfølgende chauffør. De var et fast makkerpar, som fulgte os, på hele vores 17 dages ferie, det vil sige hentede og bragte os rundt på vores hoteller, samt stod for de planlagte transfers/sightseeingtur, der var indlagt i rejsen.

Det var en stor luksus, at have sin egen airconditionerede bus, med sin egen engelsktalende guide, som for øvrigt til fulde levede op til vores forventninger. Han var yderst venlig og vidende. Vi tilbragte hele lange dage med ham, men han forstod fint balancen mellem at være guide, og samtidigt lade os være familie. Dette setup er et stort aktiv, som ville være afgørende for at vi igen ville vælge Travel2Bali en anden gang.

Første stop var hotel Ananda Cottages i Ubud. Skønt hotel i midten af rismarker, og med små swimmingpools placeret rundt på området. Utrolig venligt personale, dejlige store værelser, hvor der nemt var plads til to ekstra opredninger, til at vores to små piger kunne sove i egen seng.

Beliggenhed er lidt udenfor centrum, men nemt og billigt at blive transporteret frem og tilbage. Udvalget at restauranter er stort og varierende, lige fra verdens 48. bedste restaurant, Mozaic, som for øvrigt i den grad er et besøg værd, til Naugty Nuris, Babi Guleng restaurant, som begge ligger inden for et par hundrede meter fra hotellet. Vores planlagte elefantridetur foregik også herfra Ubud. Fantastisk oplevelse, for både små og store.

Næste stop var Puri Bagus i Lovina, her blev vi gift. Vi havde selvfølgelig selv forestået alt papirarbejdet og oversættelser hjemmefra, og aftalt brylluppet med hotellet, og vi fik en helt fantastisk dag. Det kan være en udfordring at planlægge sådan en betydningsfuld dag, og alligevel overlade en del af planlægningen til hotellets personale, men vi må sige, at vi bestemt ikke blev skuffede. De klarede det til bravour. Smuk, smuk dag.

Hotellet er i sig selv fantastisk, med sin beliggenhed og faciliteter. Vi så ikke Lovina by, da det 4 dages ophold klart handlede om ren afslapning og bryllup. Kan dog anbefales at søge lidt hen ad stranden med hensyn til mad og ligeså finde en lokal, som kan sejle jer ud til det smukkeste snorklested, i deres traditionelle udriggerbåde. Snyd ikke jer selv for solnedgangen, liggende på en af deres dobbelte day-beds i haven, med udsigt ud over havet. Det fås ikke smukkere !

Sidste stop var Parigata Resort i Sanur, hvor livet går lidt stærkere og mere hektisk end både Ubud og Lovina. Restauranterne og mulighederne for at handle både stort og småt er uendelige. Hoteller var ganske fint, uden dog at have den helt samme charme som de to andre. Ønsker man at være i gåafstand af byen og alle dens muligheder er dette stedet. Herfra foretog vi også vores planlagte delfintur, hvor vi som familie havde 45 minutter sammen med delfin og instruktør. Fantastisk oplevelse !

Flyveturen hjem var noget længere end udturen, hvor vi havde et 9 timers stop i Doha lufthavn om natten – dette bør man undgå hvis man kan.

Alt i alt en uforglemmelig rejse, planlagt perfekt, på en ø med dejlige, venlige og imødekommende mennesker, og i en fantastisk natur. Vi skal helt klart tilbage til Bali.

Mange hilsner – Christian & Charlotte + 4 børn

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster