Bali Rundrejse Gili & Komodo Island – juli 2018

Udtalelse fra kunde

Claus Østergaard & familie

Bali Rundrejse Gili & Komodo Island – juli 2018

I juli 2018 tog vores lille familie på 4 (2 voksne og 2 unge på 15 og 18) på en meget veltilrettelagt ferie til Bali. Vi planlægger altid alting selv på vores rejser, men denne gang fik vi via de flotte anmeldelser af Travel2Bali og ikke mindst Tim Laugesen, lyst til at få hjælp. Det fortryder vi ikke! Flot service og indgående forståelse for hvad vi havde lyst til.

Det blev til 4 dage i Ubud med Monkey forrest, cykeltur i omegnen med guide, kokkeskole og lækre restaurant besøg. Vi havde egen chauffør med guide på heldagstur til Lovina, hvor vi på vejen så Bratan Templet og de vanvittig smukke risterrasser som det utroligt grønne midt-Bali er så rigt på!

I Lovina er man “kun” for at tage morgenturen (sammen med hundredvis af andre) ud og se delfinerne. Og vi så dem efter en smuk solopgang og resten af dagen kan man nyde den lækre pool på det virkeligt smukke Puri Bagus hotel. Vi vil foreslå at gå lidt op ad vejen og spise på et lille familiedrevet sted, hotellet er lidt fancy.

Så var vi på ny heldags tur dagen efter til Candidasa (igen med guide og chauffør) med stop ved smuk sø med rotur, flot vandfald og en af de mange swings(gynger)som sender dig ud over utrolige udsigter mens du er spændt godt fast! I Candidasa boede vi på Rama Candidasa, som også er et dejligt hotel med fine bungalows, hvor vi nød 1,5 dag inden vi sejlede til Gili Air og var i 5 dage. Dejlig cool og smuk ø med lækre strande og små hyggelige barer og spisesteder, vi fik dog lidt maveproblemer og det satte lige en stopper for aktiviteten nogle dage…. men lej cykler, snorkl og slap af! Det er så godt!

Desværre sejlede hurtigbåden ikke på vej tilbage (pga. vejret) så vi blev fragtet til Lombok og her ventede kaos!!! Kort fortalt blev tusindvis af turister bragt til havnebyen Lembar hvor vi ventede 7 timer på “slow ferry” som så yderligere tog 5 timer! Et lille døgn vi ikke ønsker for nogen, men igen ikke Travel2Balis skyld og jeg havde Tim i røret mange gange undervejs og vi blev hentet af en bus tilbage på Bali og bragt til vores hotel.

Herefter fløj vi til Flores hvor vi havde en eventyrlig tur på en båd i 3 dage omkring Komodo øerne. Bare os 4 og et mandskab på 7 med stop på Rinca og Komodo hvor vi var helt tæt på de fantastiske varaner! Solbadning på dækket og snorkling i VERDENSKLASSE!!! Klart højdepunktet på vores tur.

Vi fløj nu tilbage til Bali og havde 3 dage i Sanur. Trekkingturen på Mt. Batur fra kl. 02 om morgen til smuk solopgang med (lille) morgenmad med efterfølgende kurbad i nærheden var eneste aktivitet de sidste dage. Sanur er “bare” en ferieby med strand og butikker, så vi spiste, solbadede og shoppede indtil vi skulle flyve hjem til DK.

Stor anbefaling herfra til at benytte Travel2Bali med upåklagelig service og viden… og ja det koster lidt, men snyd ikke jer selv for Komodo turen.

Mvh. Claus Østergaard & familie

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster