Bali Rundrejse – februar/marts 2015

Udtalelse fra kunde

Bente og Poul

Bali Rundrejse – februar/marts 2015

Da vi bestemte os for at rejse til Bali, kontaktede vi 3 rejsebureauer, Travel2Bali var dem der vendte tilbage med et uddybende svar, så det blev dem vi forhandlede videre med, og det har vi ikke fortrudt. Vi havde i tankerne at blive i Sanur i 4 uger, men Tim foreslog at vi flyttede lidt rundt og det viste sig at være et godt forslag.

Det var 4. gang vi besøgte Bali og det i sig selv siger en del om, at vi kan lide øen, der er fred og ro, dejlige venlige mennesker og skøn temperatur, besøget denne gang var i regntiden, men det sætter ikke en dæmper på noget da der aldrig regner hele dagen og bliver vi våde, tørrer vi hurtigt igen.

Vi boede 3 forskellige steder og transporten fra sted til sted var med guide og chauffør, undervejs var der sightseeing, guiden havde forslag og vi havde ønsker, så alt gik op i en højere enhed.

Vi startede med 8 nætter i Sanur på Parigata Resort, et lille familiært hotel hvor gæsten kom i første række. Dernæst havde vi 4 nætter i Munduk på Puri Lumbung. Et ”primitivt” sted, hytten var bygget på pæle, ingen aircondition og køleskab, men rigtig hyggeligt. Hytterne var spredt i området midt i rismarker og en botanisk have, hvor der var mange frugter og blomster, hver gang vi gik tur fik vi øje på nye frugter og blomster. Der var mange stier i “junglen” rundt om hotellet.

Fra vores balkon havde vi en fantastisk udsigt ud over trætoppene og ned til dalen, det blev vi aldrig trætte af at se på og det uanset vejret. Vi spiste på hotellet hver dag, det var godt og billigt. Personalet var søde og hjælpsomme. Flere af gæsterne tog på arrangerede udflugter fra hotellet, Hvis man ikke gør det syntes vi at 3 nætter er passende.

Dernæst gik turen til Pemuteran hvor vi have 4 nætter på Adi Assri Beach Resort. Det var luksus, vi havde Deluxe Sea View Room og vi nød at kunne sidde på vores terrasse og se ud over havet, swimmingpoolene, restauranten og haven.

Hotellets område strækker sig fra vejen og ned til stranden, husene lå spredt, stierne snoede sig ned gennem området, ingen lige linjer, restauranten lå næsten i vandkanten, der var 2 swimmingpool, strandsandet var “sort” og på stranden var der opstillet liggestole og dobbeltsenge med himmel.

Stedet er et rigtig godt snorkelsted, vi snorkler ikke, men gik nogle ture langs stranden, i byen og i baglandet. Der er flere restauranter i byen. Igen hvis man ikke snorkler mener vi at 3 nætter er passende.

Vi afsluttede turen, igen med 8 nætter i Sanur på Parigata Resort.

Med venlig hilsen Bente og Poul, livsnydere på 70 år

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster