Bali og Nusa Lembongan rundrejse – april 2018

Udtalelse fra kunde

Gordon Steffensen

Bali og Nusa Lembongan rundrejse – april 2018

Minder fra en superskøn og afvekslende ferie til Bali og Nusa Lembongan med plads til fordybelse. Vi havde en fantastisk rejse til Bali, som blev tilrettelagt individuelt til min kone og mig i samarbejde med Tim.

Alt på turen forløb 100 % til punkt og prikke. Guiden var professionel og chaufføren kørte rigtig godt og betryggende i den til tider tætte trafik.

Vi startede med 4 nætter i Ubud, hvor vi nød den spændende by med templer, kunstnere (sølvsmede og kunstmalere), den flotte natur med rismarker rundt om byen, som vi nød på en strabadserende trekking tur og på en cykeltur ned af Mount Batur.

Herefter 3 nætter i Munduk på Munduk Moding Plantation Resort, som var et fantastisk og uforglemmeligt sted. Et sted der er endnu et besøg værd. Personalet var utroligt venlige og serviceminded. Her stod den på afslapning i den smukke bjergegn med udsigt over bugten i det fjerne.

Efter nogle dage i Sanur sejlede vi til den dejlige ø Nusa Lembongan, hvor vi boede i 4 nætter på Hai Tide Beach Resort. Vi boede i den mest fantastiske balihytte direkte ved stranden. Det var med vemod vi forlød stedet med dets skønne personale. Super skønt at sidde på sin altan med morgenkaffen og nyde livets gang i Mushroom Bay og med udsigt til Mount Agung eller snorkle med Manta Rays i en nærliggende bugt.

Vi sluttede af med 3 nætter i Sanur på Segara Village, et stort hotel, men det mærkes ikke da værelserne ligger i nogle små ”byer”. Der er en ufattelig smuk park med eget tempel, figurer, vandløb, smukke træer, blomster mmm. Hotellet har dejlige solsenge på et stort stykke af stranden, så en rigtig dejlig afslutning på vores ferie.

Da vi rejste fra Ubud til Munduk og fra Munduk til Sanur var der indlagt heldagsudflugter med besøg på en masse spændende turistattraktioner – templer, rismarker mm.

De 3 steder jeg her har omtalt, er steder der kan anbefales som noget ekstraordinært. Steder vi gerne besøger igen.

Balineserne er et utroligt venligt, hjælpsomt og gæstfrit folk. Hovedparten er hinduer og det afspejler sig i deres levevis og væremåde.

Travel2Bali kan varmt anbefales, her får man individuel og ærlig rådgivning.

Hilsen Gordon Steffensen

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster