Bali og Gili familie rundrejse – oktober 2017

Udtalelse fra kunde

Torben Pieler og familie

Bali og Gili familie rundrejse – oktober 2017

Hele foråret 2017 havde vi snakket om at tage en oplevelsestur til ”østen”. Efter en indledende snak med Travel2Bali og Tim ved Feriemessen i Herning 2017, bad vi om oplysninger og muligheder vedrørende en rejse til Bali og omkringliggende øer.

Vi fik efterfølgende sendt informationer pr. e-mail og via Tim fik vi tilrettelagt en tur hinsides for 6 personer med afrejse i oktober 2017.

Vi startede med 6 dage i Ubud på et dejligt hotel i byen (Sri Bungalows), hvorfra vi havde udgangspunkt til arrangerede ture både via Travel2bali (Riverrafting) og egen hånd

(cykeltur/rismarker) og derudover selvfølgelig en tur i abeskoven. Dejligt vejr og imødekommende indbyggere.

Derfra gik turen videre til en af Gili øerne (Gili Air) med motorbåd og et ophold på Grand Sunset. Hotellet er perfekt og beliggende på stranden med fantastisk udsigt over mod Bali og Agung vulkanen. Her opholdt vi os i 6 dage til ren afslapning ved vandet og med en lille overraskelse til resten af min medrejsende ”familie”.

Jeg valgte en aften på stranden, hvor der var arrangeret musik og ild-show, at fri til min kæreste. Både hun og de andre medrejsende blev overraskede og der var 50-60 vidner. Fantastisk oplevelse, der står printet i hukommelsen.

Turen fortsatte derefter fra Gili Air med motorbåd til Lombok, hvor vi skulle opholde os i 4 dage på Hotel Kila Senggigi. Lækkert hotel med en utrolig beliggenhed og dejlig have mv, hvor personalet gjorde alt for et dejligt ophold. Her havde vi også en egen arrangeret tur til regnskoven og vandfaldene nord på øen.

Sidste stop på vores rundrejse gik tilbage til Bali og et ophold på 3 dage i Sanur på Vila Shanti hotel placeret ved vandet og også her var personale og betjening i top.

Efter 19 fantastiske dage og mættet med oplevelser vendt vi tilbage til Danmark i starten af november.

Kan varmt anbefale Tim og Travel2bali for veltilrettelagt tur – det er ikke sidste gang vi vil bruge dem.

Hilsen Torben Pieler og familie

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster