Bali & Gili Trawangan familieferie – februar 2016

Udtalelse fra kunde

Karl Stigers og familie

Bali & Gili Trawangan familieferie – februar 2016

Hej Tim – Tak for en god og veltilrettelagt tur til Bali, som vi nu er kommet hjem fra. Det er jo dit job at lave rejser til Bali, og det gjorde du bare til stor ros.

Vi havde jo relativt mange hoteller på de 14 dage (5 stk.), men det forløb simpelthen gnidningsfrit med guiderne som kom til aftalt tid, og havde god tid til at lave spændende sightseeingture ud af transporterne fra hotel til hotel.

Og da vi, dagen i forvejen, sagde at vi gerne ville på Elefantridning på turen fra Ubud til Lovina, var det bare intet problem, og vi fik endnu en fantastisk Bali-oplevelse med os. Og en stor ros skal også lyde til deres chauffør, som simpelthen gjorde turene til en fornøjelse, fordi han kørte så godt.

Det er svært at fremhæve noget over for andet, men for os var det dejligste nok dagene på Gili, og ikke mindst det helt fantastiske hotel, Desa Dunia Beda. Lige ud for hotellet er Hallicks Reef, hvor vi brugte mange timer med at snokeldykke, og så bla havskildpadder. Et par hundrede meter fra hotellet ligger et dykkercenter, med et rigtig flinkt personale, og jeg havde nogle helt fantastiske dyk med dem.

Så til kommende Bali-gæster kan vi kun ønske god tur og ud af de mange skønne oplevelser vi havde, vil vi især foreslå at tage en River Rafting tur og gerne en 5 dage på Gili, hvis man er til total afslapning, dykning, og snorkling.

Mange hilsner – Karl Stigers og familie.

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster