Bali familie sommerferie – juli 2015

Udtalelse fra kunde

Fam. Andersen, Ikast

Bali familie sommerferie – juli 2015

Travel2Bali (T2B) arrangerede en super sommerferie i samarbejde med min mand, jeg og vore 2 voksne børn denne sommer 2015. Vi tilbragte i alt 16 dage i Udbud, Gili Trawangan og Sanur. Der var ikke en finger at sætte på hoteller, transport, guider, chauffører, udflugter eller for den sags skyld – den fantastiske ø – Bali (i vor tale “bar’ lige” – sådan udtales Øen på stedet).

Super teamwork med en professionel rejseudbyder med fingeren på pulsen, passion for Bali og med gode samarbejdspartnere på øen. Din rejse er i sikre hænder og lige hvad man behøver som 1. gangs rejsende til Østen og Bali. Når du kontakter Tim (T2B), så er du i gode hænder og får hjælp, når du måtte ønske det – meget fin service.

Vi vil gerne anbefale Bali, da den indeholder alt, hvad vi synes en sommerferie skal indeholde og samtidig bliver lidt udover det sædvanlige (i hvert fald for os). Der er sol og sommer i et fantastisk dejligt klima (28-30 gr.), hvor det er muligt at komme på sightseeing uden sveden driver af en. Der er rig lejlighed til at kombinere det med udflugter og oplevelse i de doser, man måtte ønske sig.

Der er masser at opleve, det er smag og behag. Vi kan anbefale elefantridning, trekking og river rafting – købt gennem T2B. Men en dagstur på midten af øen med den frodig natur, det kuperede terræn, diverse templer, vandfald mm. kan anbefales.

Sidst men ikke mindst er man på en ø med et fantastisk ydmygt folkefærd, som altid er smilende og imødekommende, det er nok det som har gjort mest indtryk på os alle – vi var på den anden side af jorden og mødte en fantastisk og meget anderledes kultur.

Du kan ikke undgå at føle dig lidt speciel, når du bliver transporteret rundt på øen i din egen lille bus med både chauffør og guide for ingen penge og oplever øens attraktioner.

Tak for en uforglemmelig ferie, som stadig gør os helt høje og vi har haft en fælles familieoplevelse for livet og vi kan på det varmeste anbefale Tim hos Travel2Bali.

Familien Andersen – Ikast

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster